Tuesday, March 27, 2012

Ingat mengingati ;)

 Hari ni lunch out ber4 kt La Manila Cake's house ;)

Jam 12 sebelum keluar tu dah haku mkn nasik goreng jadi ke Lamanila cuma mkn kek + hot latte ;)
kesini sempena Birthday Kak Sherry :)

To Kak Sherry Happy Birthday to u :)

seronok dgn kak sherry sbb dia suka bergambar,suka mekap,suka fesyen,suka masak (pastu suruh aku makan banyak-banyak) suka dengar ceramah Ustaz Don yg hensem hihi banyaklah persamaan kami :)

tp yg tak best kak sherry suka diet.aku tak. haha makanya sejak aku dok sebelah dia diet dia pun entah kemana kuakaka ;P bila kak sherry diet maka aku pun boring sbb tak tau nak makan apa bila lunch ;P

Dalam persahabatan mmg kena give and take.. hal remeh-remeh kena tolak ketepi baru happy ;)...harap hubungan kami pun akan kekal begini :)

kami kesini mmg berempat tp dua kakak ku manja tu  malu mahu bergambar jd nampak mcm kami berdua je kesini hehe.. mushrom soup yg besar tu kak Alijah punya dan kak Zu mkn pie mushroom sedap.

 ni sayer punya :D nak kata kek pun bukan entahlah tapi sedappp melampau :)

ok.habis citer.esok farewell utk boss kami pulak ~ haiii siapalah pengganti boss baru Purshasing nnt (?) sgt misteri~


happy read ;)

10 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

hye hah sherry, nampak orangnya dah tau pandai bergaya. bab diet ni lemah sikit, kitakan suka makan.apa-apa pun janji mummy selesa berkawan ngan kak sherry

LiErOSe~QiEmi said...

klu bukan kek, ape tu? cam sedap je rupenye...

atty's said...

betui tu..dlm berkawan2 ni kena give & take..benda2 kecik tolak tepi je.

Pepel BoNda AmaNi said...

setuju sangat...dalam persahabatan...give n take tue sangat perlu dan penting...

-Sara- said...

akak mcm best jee mende alah tu..ehehe

Mimy Hamid said...

ala mamy pun tak yah diet...makan je janji tak over ...sikit jamah takpe..

sue zainun said...

salam )
hehe makan je selagi lalu..xyah diet2..hihi

Softtouch [Hanim] said...

hepybirthday kak sherry...betul kene tolak ansur n bnda kecik2 ni tolak tepilah kan....

syariza09 said...

mak aiii...apa yg sedap terlampau tu, tringin pula nk rasanya juga.
betul tu mammy, kalo berkawan ni mmg ada sesetengah perkara yg ringan2 tu kena pejam mata jer

nita said...

nampak mcm kek!! umph!! sedapnya!!