Wednesday, March 28, 2012

Serai Empire Subang

 Semalam farewell utk boss Purshasing.

Bye-bye boss ;) dia resign sbb nak kawin pastu ikut husben ke UK (ke) US antara dua tu laa masa depa dok borak-borak haku tak amik pot dia bercerita sbb aku dok sibuk bergosip dgn kak alijah tu lagi beshhh hewhew..tp bestlah kan..berenti keje pastu g oversi mesti bakal the suami dia kaya kan..

tak kisahlah.

Sepanjang 2 tahun bekerjasama dgn boss ni ok oklah .sbb dia mmg tak amik kisah aku nak online kah nak cuti bermingu-minggu kah nak mc kah nak terjun bangunan kah tu semua dia tak pedulik janji kerja yg dia bagi siap! senangkan? senangggg tp kalau dia sentap ko siaplah sound tepek terus *menangislah kau disitu* hewhew namun syukur sepanjang bekerjasama dgn dia taklah pernah kena sound ke marah ke sbb ai kan good girl  >__< hehee

 Dua gegirl ni bab mkn,bergambar mmg shuker..tak yah nak paksa-paksa ;P paksa org amikkan gambar tu biasa :)

ohhh,kami mkn kt Serai tau..alaaa yg ada pavlova yg sedap tu..tp smlm tak makan pun.

order menu biasa-biasa jew..malas nak explore mknan yg peliks takut tak sedap.
teh tarik kt sini sedap.ingat teh tarik dia mcm nak kesana lagi ;)

 duduk paling kanan tu boss purchasing Janice ;) 

Tanda tanya siapa bakal jadi boss dah pun terjawab semalam..kali ni dpt boss lelaki.agak kacak (kacak ke?) hewhew dan yg penting boss baru ni pun ok oklahh hehe yg penting aku tak takut nak submit form cuti tu  kira oklah kann ;)

Utk Janice ; semoga sukses selalu & good luck!

happy read ;)

16 comments:

Mama Gee said...

seb bek mamy tak tunjuk gambar pavlova lagi...heheehe

miloais milo said...

boss baru ok tak pe beb...
nak buat keja pun rasa senang hati...

mamyharraz said...

mamagee: nasib kann ;)

miloais: betultu..dpt yg lorak *masaklaa*

♥cikmOt♥ said...

good luck bos...

pe kata mamy jelah jadi boss pas ni kan..heheh

mamyharraz said...

cikmot: sy tak layak jd boss tihehehe

Mimy Hamid said...

huyoo makan serai tu...mesti makan pavlova kann

Riri Yoorin said...

mamy.. best dpt jalan2 cari mkan n betuah betul boss tu dpt kawen pergi dok oversea plak

nita said...

boss lelaki baru ko tu..cina ke melayu..

mamyharraz said...

mimy:pavlova tak makan.

cikriri: tulah kan..best ikut somi p oversi.

nita: cina.

munna said...

kak munna dah 12 tahun kerja boss yg sama gak....nasib baik boss sporting...

-Sara- said...

katne ni kak? best ek? hehe

Softtouch [Hanim] said...

bestnya p obersea...

xpernah mkn pavlova lagi..nnti p empire nk try

Softtouch [Hanim] said...

satu lg kak..dpt bos yg senang nk apply cuti tu sy setuju sbb bos sy skrg susahhhhh sy nk minta cuti..dia membebel dulu..padahal dia lelaki tp dah tualah...heheheeh

ieda said...

pavlova nie dah ramai cakap sedap .. huhuh bile akak leh try nie huhuh

wahida said...

susah nak dapat bos yg betul2 best..

tapi aku lagi suka bos lelaki drp bos pompuan...bos pompuan suka moody memanjang...huhu...

Pepel BoNda AmaNi said...

bonda xpenah berkeja dengan bos pompuan lagi...tapi 2 keja baru dapat nie..2-2 pun di bawah bos perempuan...takuttttttttttt...selama nie keja ngan bos laki sangat besttttttttttttttttttttttttt