Sunday, March 11, 2012

Layan tekak ;)

 Kat ofis nih mmg takde partner lunch date ;P ikut mana dan jew nak joint sesapa agak situ ok ai follow agak sini ok ai follow gituuu~ tengok keadaan jugak,tak selalu keluar sbb ai kan bwk bekal mak masak ;) kalau mak tak masak apa2 baru tapau atau mkn luar.. tapi tak rela mkn kt cafe sebelah nih cekek darah dahlah tak sedap! sbb tu malas ke tidak gagah kan diri p giant kelana jaya mkn kt situ ~


 self timer ;P
kami berdua mmg enjoy mkn ;) ada je nak try itu ini tanpa banyak songeh hew hew yg lain-lain susah sikit sbb banyak pantang larangnyeww :P hehe *peace*

mamyharraz mmg enjoylife jd bab sentap menyentap mmg ai tak layan sbb haku tak reti merajuk atau memujuk selalunya kalau hangin haku terus marah.senang. hewhew dgn suami sendiri pun tak reti merajuk-memujuk apatah lg dgn org lain ;P 

ohh..lagi satu diri ini sgt menghargai sesorg TAPI kalau org tu tak menghargai diri ini SORRY to say memang *selamat tinggal* utk menadah muka utk dilayan tidak sama sekali kalau org tak suka tak de hal ai tak simpan dlm hati,cuma haku akan pastikan org tu lenyap dlm HATI INI! confirm!

K lah meh tgk menda mkn pulak dari meraban citer benda lain ;P

 Jumaat promo spagehti oglio rm5 campur tax bagai dlm rm6 lebih admire sgt dgn spagethi nih sbb sedappp :)

 Sebelum balik tapau hot coco cappucino kt starbucks large rm 14.85 share berdua ;) sedap lain kali boleh order perisa nih..lunch date tanpa dirancang yg owsem!lengkap dan kenyang :D

 hari ni siapa yg mahu sy lunch? hehe dialog yg tiada kesudahann~

happy read ;)

16 comments:

atty's said...

kty kalau time lunch selalu rehat sesorg.. :)

Fieza79 said...

tetiba terasa nk mkn spageti lunch nnti hehee...

KiKiHanakO said...

sedap tak terhingga!

mamaNoriz said...

untung dpt geng sekepala kan...

ofis sya pun byk tmpat mkn best-best...bahaya, huhuuu

ieda said...

akak pun kat sini sama dik
kalau rasa tekak nak banyak pilihan suke makan kat giant sini .. ;)

sedapp nampak speghati olio tuu .. akak x pernah makan layie ;)

syariza09 said...

kenapa ler cafe yg dekat2 ngan kita biasanya akan cekik darah?? sama jer situasi kita kan kan..

elok gak tu mkn kt tpt lain, lbh puas ati...spagethi napak menarik la terutamnya udang2 tu...terliur tau :)

LiErOSe~QiEmi said...

sama laa, selalu lunch sorang je lepas da tukar jabatan ni.. sini takde kawan.. sume terikat dgn bos memasing

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

saya kekadang lunch sorang2 pastu merayau2 berangan sorang2 kalo time gaji baru join kengkawan makan2 time tu makan memang makn tak hingat...pulun semua...dah lamer tak tak menghirup starbucks...

Mama Gee said...

percaya atau tidak..g tak reti nk order air kt starbucks or coffee beans....tak tau yg mana yg sedapp...hehee

munna said...

munna rehat sorang2 je.... selalunya tapau je... sebab officemate yg sorang tu time rehat mesti balik jemput anak dia balik sekolah...

Pepel BoNda AmaNi said...

kat tempat keja bonda lak...klu geng pompuan xda..ngan geng laki la jawabnya bonda tumpang simpati kuar lunch klu xbawak bekal maktok..hehehehhe

♥cikmOt♥ said...

tak pernah p starbucks...segan nak order...hehehe

Mimy Hamid said...

mamy ni sempoi orang nya...bagus tul tak reti memujuk merajuk..yang penting hepi kannnnnnnnn

nita said...

wow!!sedapnya..aku pon selalu lunch sorang2 depan PC..layanzzz..

Rtp Farra Arisha said...

believe it or not, siang tadi pun arisha makan spaghetti tau eheh. :)

Softtouch [Hanim] said...

Sy pun xkira ngan sape nk lunch sy join je. Jom kak kita lunch sesama