Sunday, March 18, 2012

Harraz Haikal

 Rindu jantung hati mamy nih..hanya Allah yg tahu..hmm lagi2 dah berkepit je 24jam 4 hari cuti ni..lagi kuat rindu kt dia.. semalam batuk+demam sikit.. berjangkit dgn mamy lah tu..cepat sembuh sayang..

 Bila tak sihat dia melepek je tido..mulalah kita risau..tp cuba time sihat fiuhh lenguh mulut ni jerit suruh dia duduk diam-diam ;P lasakkkk Tuhan je tau..sapa tak tahan mau pitam dgn sikap lasak kakal nih :")
kalau kita baring dia terkam hempap..bukan sikit2 dia lambung badan dia kt kita stok senak mcm kena tumbuk T_T kalau dia marah habis segala brg di campak! ko daya? haihhh la anak~

 apa pun kakal tetap pengarang jantung mamy :)
segalanya utk kakal..nyawa,kehidupan,nafas semua utk ank mamy~
dalamnya lautan dalam lg kasih syg mamy;
tingginya gunung tinggi lg cinta mamy;
begitulah perumpamaan betapa dalamnya kasih dan syg mamy kepadamu anak.

nak potong kuku dia sanggup kunci jam keheningan pagi mamy dan baba ketip slow2 ;P
apa yg dia takut sgt nak potong kuku haku mmg tak paham T__T 
pujuklah camana tak jalan nak tak nak carilah jln lain ~

kuku kakal tak berapa cantik..
mungkin masa ngandungkan dia dulu mamy tak amik vitamin sbb tu kuku dia mudah rapuh..
hmm sory sayang..
 manja sayang :)

 Toilet train dah berjaya lepas ;)
nampaknya tahun depan dah boleh pegi sekolah :D
belajar pandai-pandai nnt jadi anak yg berbakti utk mamy & baba :)

 Kesayangan semua :)

 setiap masa mamy mahu peluk dan cium mu anak..
tapi apakan daya..ada tugas yg lain menanti mamy..jd sayang kena biasakan diri ..
tunggu mamy pulang :D



happy read ;)

15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hensem nyer hero kamu :)

♥cikmOt♥ said...

macho la abang kakal...hehehe

Qhaifa Nur said...

abang dah besar...

miloais milo said...

ensem banget anak teruna uols ni...!

syariza09 said...

alahai kakal, cpt2 sembuh yer.kalo ank diam dr kebiasaaan, hati kita mmg rasa x keruan kan

Cho Zila said...

cepat sembuh ....
alahai hensemnyer...
memang kalau boleh nak peluk buah hati kita sepanjang masakan..

Mimy Hamid said...

hero kesayangan mami ..harus lah kann budak tembam kiut ni..alolo manja lagi

Cik Ina Do Do Cheng said...

mummy nanti kakal dah besar mesti rindu time dia kecik. takut dibuatnya bila ingat time tu. cik ina dulu cam tulah masa anak -anak masih kecil, tinggal firdaus ni takut dia cepat besar, kita dah tak de geng. kakal ngan mummy muka lebih kurang.

ratusiput said...

kakal bisik kat aunty ciput...kakal nak adik..kakal nak adik..ehehe..

munna said...

wah... anak mammy ni hencemlah....sama ngan Yasmin plg susah nak potong kuku.... selalunya munna ketip kuku dia tgh tido malam2... sambil pasang torch light sebab nak potong kuku dia

Softtouch [Hanim] said...

hensem kakal ni kak...macho gitu....semoga kakal cpt sembuh tau...untie pun syg kakal...jadi menantu untie nak?heheheehehe

rATu kEBaYA said...

tulah.. time keje ni asyiklah ingat anak2 kat rumah.. rasa rindu je.. inikan pulak kalau tinggal lama..

Riri Yoorin said...

kakal dah makin besau.. comel la

Pepel BoNda AmaNi said...

encem boy....anak adalah anugerah yang paling bermakna dalam hidup kita kan..

Mama Gee said...

sweetnya...terharu baca entry ni