Tuesday, March 27, 2012

Uptown Damansara

Sabtu lepas ikut baba alter baju uniform kt kem..dah settle ingatkan nak g makan steak kt area kampung baru..sekali jem sana-sini terus cancel.

kecewa.

Dalam perjalanan fikir terus teringat kwn pernah citer steak kt Uptown Damansara sedap.ok,dua laki bini dan ank yg sememangnya buta jalan pakai redah je ke damansara semata mencari steak.yg penting murah ;P victoria bagai mmg takde dlm list pong ;)

 Setelah berpusing dan sesat *sesat tu perkawa wajib* ..jumpa :) terus adengan bertekak jadi adengan kasih dan sayang hehehee well akk nih kan suka membebel haihhh nak buat cemana dapat laki pun buta jalan T__T jadi mehlah kita bersesat-sesat dahulu sebelum sampai ke destinasi yg tepat ~

Penuh sesak..nasib ada jugak tempat..budak kecik ni mula buat pangai nak tgk Mr.Bean kt tab T__T haihhh la labu mana ada line derrrr kalau unifi laju bolehlah ko nak bukak youtube ..ni takat mamy bayar rm28 utk bukak fesbuk ngan twitter bolehlah..nasib baba cepat bertindak pujuk kakal bg pinggan besar letak kentang sukati ko lah nak oii nak buat apa janji ko diam :")

harga steak kt sini mampu dimiliki ;) murah&sedap..tembikai laici sedapppp sesangat :D
 
 Muka dah boring. hehe ..manja mamy ni tak makan banyak pun..gigit kentang pun nak tak nak..ohh manja makanlah banyak sikit bagi cepat besar okey ;)

Esoknya..jumpa cikngah bagi tau dia kami makan kt sini semalam..selang sehari repet datang sini lagi kali ni dgn cikngah,pakngah ngan nenek :D baba & atok tak ikut.

Order mcm-mcm lala pedas,steak,kuewtiau goreng,kentang,ais blend hehe Harraz paling happy bila cikngah ada :D

okey,next kita try beger bakar pulak :D

happy read ;)

16 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer dia :)

atty's said...

mesti sedap steak dia kan..lama dah tak makan steak

rasp said...

w'ouls satu keluarga sgt suka makan kat steven's corner tu sis...
kat situ bykkkkk pilihan kannnn...

miloais milo said...

wahhhhh! sedapnya makan steak....
tapi - damansara le plak...
kalo iols pegi - memang konpem akan sesat jugak ni....

GreenJade said...

wahh gitu gigih mereka laki bini itu walopon dlm kesesatan..takpe yg penting harga reasonable..rasa best..tak rugi pening atas jln kan..hehehe

lamb chop dia sedap nyammm nyammm..

-Sara- said...

okla tu..at least sesat2 lastnya jumpa gak :)

rATu kEBaYA said...

nasib baik sesat2 pun jumpa jugak tempatnya...

syariza09 said...

kedai yg mana satu mammy..kot2 la nanti sy tersesat kt sana, leh la singgah

wahida said...

dah alang2 sesat tu, sesat lah sampai rawang terus, boleh kita berjumpa2an...ahaks...

ieda said...

loor leh sesat tuu ekekke
tuu bukan main suke harraz bila ada cik ngah dia .. mesraaa gitu ;)

masa adik akak duk damansara damaikan yati , adik akak selalu bawak kami ke sini makan chic chop dia .. sedappp ;)
skrg sejak duk rawang x merasa dahh huhuhu

aimaniman said...

sedapnya.. x rugi bersesat2 dulu, akhirnya dapat makan sodap, malah ulang p lagi... kali kedua mesti x sesat lagi...

munna said...

amboi seronoknya kakal bila cikngah dia ada

Mimy Hamid said...

lama tau tak jejak sini sejak uptown jual jual dah takde...sini mmg sedap western food dia...lama betul la tak ke sini...ada perubahan tak

ariana said...

Manja betul Harraz ngan cikngah dia ye..
Satu lg, Harraz ni mcm ank auntie si Eisya jg..x suka makan..huhu. Rugi betul..padahal punyalah sedap steak tu..

Softtouch [Hanim] said...

betul kak org kata kat situ sedap western dia...

seonoknya akak order mcm2 tu..meriah bila sy bc..kalu ngan family mmg mcm tu kan kak..kalu kita laki bini menu krg smeriah sikit..tu sbb sy suka ramai2...

Pepel BoNda AmaNi said...

ok skrang dah teringin nak makan western dah...huhuhuhuhu