Tuesday, March 6, 2012

WW - Kiut

 Anak tak pandai mintak tp mak dia yg lelebih ;P
 Jumpa pelekat yg boleh print nama kiut sgt!
Harga RM8 72 pcs (lebih kuranglah) jumlah sebenar tak ingat ~
lagi-lagi ada katon atomen tu..mesti kakal suka :)
masa keluar dgn suami tak bawak kakal jd dpt tatap nama ank jadilahhh ;)


happy read ;)

12 comments:

ariana said...

kiut nya..boleh tampal kat buku ke kat barang milik kakal ni kan..dulu2 akak pernah beli untuk ank, tp kena order,,leceh bebrapa hari baru dapat.

atty's said...

beshnya..leh tampal kat buku, ngn macam2 lagi..byk gunanya

wahida said...

beli kat mana ni nok? aku dah berkenan ni...ni belum anak aku tgk lagi ni...sure dia merengek nak jugak...

nazirah said...

alolo comel je.. hehe.. mst kakal sukewww.. yeahh ;)

♥cikmOt♥ said...

hehehe...kita pun buat gak...nak tampat kat semua botol susu iris...

rasp said...

memang cute...
memang betul cakap sis tuu...
kkdg anak2 tak over...
mak2nya yg over kannnnnn...
coz i pun cenggitu gak hehehehehe..

Pepel BoNda AmaNi said...

cute....klu anak pegi nursery @ tadika..leh tampal dekat botol air...pencil case...argg macam2 la..berkenan sudah...

munna said...

dulu masa hantar anak taska munna pun ada buat sticker ni utk tampal kat brg2 anak

ieda said...

yelahhh cute je ...
dulu ada jugak akak tgk sticker nama macam nie .. tapi skrg dah lama x nampak org print ;)

ratusiput said...

mmg cute.kat jb ade 1 tempat buat menda ni tp tak pernah pegi dekat sbb takut meroyan.ehehe.

Cho Zila said...

cantik gak yerk... nak gak kalau jumpa, kat mana ni..
betoiler suami marah akak sbb ituler kadang anak okjer ibu lebih sekarang anak demand lebih2 kita lak yang marah... kuang.. kuang...

syariza09 said...

botol aiman pon penuh ngan pelekat mcm ni, x der la tertukar botol kt nursery

tp yg lg cantik coz colorful