Wednesday, March 21, 2012

Menanti Mei

 Tentang enty semalam kann CHOMEL 

..sibuk wish nak balik labuan,sbb biras balik bulan empat ni..ai pantang di ajak lajuuu je nak ikut hihii siap pakat dgn biras suruh pujuk abg askar tu nak guna alasan sambut birthday mama labuan =P HAHA bab over serah kat aku..kalau permintaan  tak setuju mulalah aku nak sentap sensorang huhuu

Petang smlm terus sms suami susun ayat baik-baik ;) kami takde blekberi nak ber bbm T__T nak ckp direct takut teremosi pulekk yelah kalau jawapan negativ dari dia sure haku memberontak kann HAHA T___T  welll pompuan tak nak jawapan TIDAK,TENGOKLAH wawawa jwpan mcm tu mmg menyakitkan hati yg sedia kecik nih ;P

Jawapan dari suami ok so so lah~ kira mcm ada harapanlah dia setuju ;) itu dah cukup buat mamyharraz happy :D hehe TAPI.... pagi ni lain pulak yg jadinya ~

Awal pagi chat dgn Felicia (adik ipar) bgtau berita gembira Mei nanti depa nak turun ke sini! Ya Allah happynyaaaaaa hanya Dia yg tahu :))

copy paste dialog chat td ;P

Felicia : Morning..kak yatie!!!! Apa kbr???
Mamyharraz :hai fel morning khabar baik
fel di labuan skrg kan
Felicia : Iya...danny keja balik kat lbn....fel mau bgtau akak ni..tp jgn terkejut k...
Mamyharraz : ok.apa dia
Felicia : 4-6 may nanti sy, axen, kak julie n mama nak p kl tinggal ruma akak....
Mamyharraz : woahhhhhhhhhhhbesttttttttttttni berita happy sgtttt
Felicia : Akak ada p mana2 ka??? Outstation ke????
Mamyharraz : tidaklah
kalau ada pun semua akan akk cancel
tiada yg penting melainkan family sendiri <3

 Terima kasih Allah :) happy sangat :)

 rumah kak Julie di Labuan yg selalu aku rindu T__T

Alhamdulillah & syukur  di atas hubungan kekeluargaan yg sangat-sangat rapat antara diri ini dan family in law tak kira dgn siapa di kalangan mereka diri ini sgt bersyukur sebab Allah pertemukan kami dgn limpahan kasih sayang yg tak berbalah bahagi :) Terima kasih Allah.

happy read ;)

19 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

oh hoo..gumbira ye :)

Pepel BoNda AmaNi said...

pagi2 dapat berita gembira memang rezeki kan...

munna said...

tumpang gembira ....meriahlah nanti rumah mummy ye...

Mimy Hamid said...

berita gumbiraaa...hepi nya tgk mami rapat betul dengan in law...nak tips ..

Fieza79 said...

rapat nya hubungan kekeluargaan walau pun dgn in law..jauh plk tu..
tumpang hepy dgr..

miloais milo said...

best banget dowhhhh!~

so - kekdahnya uols tak jadik le balik ke sana eh???

mamyharraz said...

mready: gembira :D

bonda: yg mmg sgt :)

munna: ya.meriah lah nnt tak sabar tgg masa tu dtg :)

mimy:Alhamdulillah depa&mamy sama2 give & take je.senang. hehe

fieza: tulah kan kalau situasi tak senang,pendek kata tak bestlah susah jugak nak luahkan pura2 ckp kita gembira..apapun bersyukur sgt :) tq ya fieza.

miloais: jwpannya ya. cancel balik sana lgpun Januari baru2 ni kami baru balik dr sana..

-Sara- said...

tumpang happy jugak kak! ;)

Qhaifa Nur said...

tumpang gembira....
bestnya dapat jumpa keluarga..

ieda said...

sgt2 terharu kan dik
bukan senang dpt in law yg sgt2 sporting .. ada juga dengar sesetengah orang yg x sehaluan dgn keluarga in law ..
macam akak , dah x der MIL dan FIl .. tu yg membuatkan akak dan biras2 dan adik ipar kurang mesra .. huhuh

Prettywrite said...

salam kenal mummyharraz..:)
syoknya family nak berkumpul ramai2..rapat dengan family in law..senang hati..:)

rasp said...

best best...
things turns out for the better :D
bersyukur dgn keakraban famili kan sis....

dela said...

tumpang hepy

GreenJade said...

betul sis..keluarga diutamakan..

seronok kan bila nk dpt tetamu ni..nak2 pulak yg dekat di hati :)

Rtp Farra Arisha said...

berkumpul sesama keluarga memang seru skali! i'm happy to hear such this good news too. :)

syariza09 said...

ramai2 dtg cni lagi la best kan. pasni kena paln agenda lawatan ler

Mak Wardah said...

Salam bkunjung. Hepi mamyharraz ada inlaws trerbaek gitew

dela said...

tumpang seronok... :)

Softtouch [Hanim] said...

bestya...tumpang gembira..mesti byk plan akak kan...seronoknya!n