Monday, June 18, 2012

Anaknda tersayang

 Anaknda tersayang Harraz Haikal..
cepatnya masa berlalu.dah membesar bagai johan..
walau nasik cukup punya payah nak suruh dia makan..
susu je manjang..1kg 4 hari je bertahan..takpelah anak..janji sihat tu sudah cukup buat mamy gembira :)

Rasa mcm baru je mamy mabuk ngandungkan Harraz...tup-tup dah pandai menjawab budak ni tahuk? hmm pitam mak kau nak bergaduh tiap hari T__T  dia tak kan dok diam melainkan waktu tido =P
ada jeeee benda dia nak buat..tapi kalau dia duduk diam pun boleh buat mamy risau...yelah dah biasa dia buas tetiba dok diam..mestilah ada yg tak kena kan?..jadi lebih baik dia buas dari dia dok dendiam ;P

Dialog  petang bila mamy bukak pintu ;
mamy : "Assalammualaikum" sambil senyum kambing =P
Harraz : "waalaikumussalam" ..ehhh mamyyyy dah balik!! mamy masih hidup?
mamy : -________________________- erkkk ??

tersedak acik dgn soalan dari dia T__T ok,fine...dia bukan tau pun kan..tp cer baba dia yg aju soalan gitu kt aku sure bukak gelanggang mari kita gaduh NOW! ngehhngehhh..

 Ucuk sayang mamy..ni jarang menangis..kecuali dia bengang,kena buli dgn cikngah mengantuk (tp syg mata nak tido) lain2 hal mmg payah dia nak menangis...contoh kalau dia nak satu2 brg..kita pujuk baik-baik memang dia akn dengar ;)
Pic ni mamy amik lepas kena sound dgn atok ;P hahaa dia dok berlari masa atok tgh tido..kenalah marah..padan muka pastu mamy sibuk amik pic bertambahlah member bengang huahuaa nasiblah sapa suruh nanges =P


Sayangnya kt Harraz Haikal...Ya Allah Lindungi anaknda kesayanganku ini dunia dan akhirat-aminn-

happy read ;)

12 comments:

♥cikmOt♥ said...

adoi...sentap dengan soklan dak kakal ni...

mamy sehat walafiat lagi tu nak oiii...hehehe

kakcik said...

Amboi... bukan main lagi soalan dia. Nakal ek? :)

Hanis Azla said...

semoga harraz haikal terus emmbesar menjadi anak soleh yang bijak dan membahagiakan hati mamy dan daddynya, insyaAllah.. comel sgt dia.. geram tgk..

Daddy Ziyyad said...

1kg 4hari aje abis dah? Hantu susu tu..haha..
Soalan dia mmg sadis! haha

Bazilah (^0^) said...

semoga haikal membesar menjadi anak yg soleh dan menghormati semua org :)

:: Mrs.Eady :: said...

amin ~

rasp said...

amin......

hehehe memang tersentap soklan dia tu sis...
tapi kita memahami kannn.....
hehehehehe...

syariza09 said...

hihihi...mmg terkezut ngan ayat kakal..tp tu kann, dorang ni kdg2 buat kita geram, kdg2 buat kita gelak..penyeri rumah kita kan kan kan

miloais milo said...

soalan tak bleh blah betul dari kakal!
hak hak hak

alaaa,,,, atok tu marah2 sayang aje...
hiks

LiYa HaNiF :: said...

soklan yg kadang-kadang tk leh di duga keluar dr mulut anak-anak..
hehe

ieda said...

adehh sentap2 ekekek ;)
pandai tul dak kakal nie ekeke ;)

ellynadyra said...

hahaha