Tuesday, June 26, 2012

WW - Jatuh hati

Sekarang sharp-sharp jam 7 aku dah stanby depan tv semua kerana #DejavuDiKinabalu ;)

Derasnya jantung nadira&ammar berdebar deras lagi jantung aku menanti episod seterusnya ;P wahh gituww dan aku pun cepat-cepat follow twitter #Theaqasha ;) ohh aqasha ada blog jugak tau thesaliqblog  ;)
Terus kerobek folder semata cari pic yg ada kena mengena dengan gunung Kinabalu ;) #fanatik
Awal tahun baru ni ke KK tapi tak kesampaian pun jejak kaki Kinabalu harap kepulangan kami bulan 8 ni dapatlah jejak kaki ke sana pula ;)

Owhh suka jugak dgn dato'fazley ;) dan dia dgn baik hati kunjung balas akaun twitter aku wuhuu #fanatiksekalilagi :") ni akaun dia -FazleyYaakob -


happy read ;)

30 comments:

♥cikmOt♥ said...

dato fazley tu kan, macam ada can jek jadi masterchef selebriti yang pertama...sebab ada talent...hehehe

Daddy Ziyyad said...

wow!!! siap ada gambar poster kinabalu..dah naik berapa kali?

mamyharraz said...

cikmot: kann harap dia ada luck ;)

daddyziyyad: kaki gunung pun tak pernah sampai lagi huhuu

izan mama mia said...

cerita tv tu x pernah tgk,

sk tgk dato fazley kat master chef jer

mamyharraz said...

izan: best citer akk suka :")

:: Mrs.Eady :: said...

wahhhh dato' fazley balas?suka nyerr..

Rasp said...

i pernah skali jer ke KK sis..
i love it there....
takat kaki gunung kinabalu tu dah pegi laaa...
puncak gunung? dlm mimpi jer lah sampai hehehehe

♥ Wina ♥ said...

x tengok le dejavu nie..ramai cakap best

saya duk layan ameera sekarang ;-)

mamyharraz said...

mrseady : yup rajin fazley melayan peminat fanatik dia kan ;P

rasp: samalah.
kalau puncak gunung tu dlm mimpi je mampu ku daki heehe tp kaki gunung tu tak mustahil akan selalu ;)

wina : citer ameera pun sy layan best

lieyalatif said...

tu le pasal...citer yg best lepas citer tentang dhia kot kan kak...unik ...walaupun ade rumors ckp citer tu cedok idea cite korea huhuhuhu.....kite layan ajok!

mamyharraz said...

lieya: a'aa..akk tetap feeling layan walau ramai yg ckp cedok citer korea.setuju dgn lieya lepas dhia dejavu paling terbaik.bg akklah :)

POSH76 said...

rasanya pun mcm dato fazley akan menang...

ieda said...

tak tgk pun citer tuu sbb x suke TIZ ekkeke ..
akk tgh ketagih tgk ameera nie .. not bad citer tuu .. suke aar tgk shamsul berlakon ;)

mamyharraz said...

posh: harap2 kan :)

kakieda: Tiz comey hehe ameera pun sy layan jugak.best.

Qhaifa Nur said...

seronoknya dapat kunjungan balas dari dato fazley...

mamyharraz said...

qaifa : sonok :) dia siap follow jugak ;)

AiNuN FaUzI said...

Ada bace jugak twitter akak dgn Ratusiput pasal citer tuh... Nk tengok jugak, last2 lupeeee... Heheheheh....

Memang sokong kalau Dato' Fazley menang Masterchef Celeb tuh... Sangat cool okehhh!!!!

miloais milo said...

iols amat jarang tengok drama2 petang/senja hari ni
tak sempat lah - masih on the way nak balik masa tu
dan lagi - iols agak loya dengan drama2 melayu
hak hak hak

LiYa HaNiF :: said...

liya pun layan cter dejavu di kinabalu ni jugak... senyum sorang2 je tgk gelagat diaorg tu... bestkab cter tu.. :)

syariza09 said...

citer ni best, tp x dpt nk layan sgt..ada jer yg menghalang. Nk tgk kat TONTON pon x dpt
x per pasni giliran mamy ke sana pula

Hanis Azla said...

wah.. fanatik betul ni.. akak baru sekali tgk citer tu.. lepas tu lupa nak tgk.. he..he.. ptg ni nak tgk lah..

ariana said...

Wah..seronok nya dia..Dato Fazley follow ye..akaun twitter akak x aktif pun..huhu

Best ye cite Dejavu tu..ke sbb Kinabalu..Org dh tak sabar nk balik Sabah bah..hehe nnti nk tgk jg lah cite tu..

munna said...

munna tak pernah tgk lagi citer dejavu tu.... sebab tak minta dgn heroin citer tu.... berangan nak ke KK juga

atty's said...

beshnya kalo dpt naik gunung kinabalu,jgn lupa share tau

maszmadi said...

suka jugak cerita tu..... tertunggu2 apa jadik lepas tu kan...

maya amir said...

sana sini sume ckp psl dejavu di kinabalu.. hahaha... aqasha..aqasha..one thing, buat sume teruja nak gi kinabalu tu kan:)

Mama Gee said...

gee jugak yg tak pandai nk bertweet2 hehehe

lgpun hp cam ayam je.. :D

Riri Yoorin said...

nak ikut gi mount kinabalu :)

Riri Yoorin said...

nak ikut gi mount kinabalu :)

Nong Andy said...

salam tuan rumah, join jatuh hati ni sini :D