Wednesday, June 20, 2012

Google

Hari ni hari kedua utk journey lg 6 hari berbaki ! -Alhamdulillah ;)
go!
go!
moga-moga dapat pahala...diredhai oleh Allah dan kurus sikit ;P dptlah beraya dgn konfiden nnt ecehh ;P

Minggu ni kan...minggu aku google sana sini..google resepi...google tempat melancong...google -google-googel je keje gegurl -__- tihehe hari tu kan ada nampak pic kt fesbuk org dia bergambar kt Kundasang belatar belakang kabus+lembu sambil lentok kepala cantikkkkkknyaaaa!!!! sekali tgk pulak kt dejavu di Kinabalu satu babak tu buat kt Kundasang tu alahaiiiiiii cantikkknyaaa~ terus meronta-ronta nak jugak kesitu!

ok,cukup google Kundasang aku jelajah pulak Brunei.

Brunei salah satu tempat aku nak jejak sangat-sangat..walau byk komen ckp takde apa2 kt sana tetapppp mahu jugak kesana! lawaaaanya suasana kt Brunei....nak pegi nak pegi..

Semoga dengan berkat doaku pada hari ini Allah mendengar dan kabulkan impian daku yg tak seberapa ini -amin-

mood : berangan yg tak agak-agak di tgh bulan tua! kuakakaka :")


happy read ;)

21 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ku bakal ke kk raya ke2 hingga raya ke5 nnti.hehehe..

♥ Wina ♥ said...

x pe berangan itu penting untuk buat kite lg bersemangat untuk capai impian itu ;-)

GreenJade said...

verangan itu free..hihihi

InsyaAllah Amin...Amin..mana tau hari ni berangan sok2 jd kenyataan..

mamyharraz said...

mrseady: harap kita bertemu di KK nnt ya ;)

wina: amin moga tercapai impian ini :)

greenjade: ya amin..moga jadi kenyataan kan :)

Kesuma Angsana said...

berangan2 dulu lah ...nnti akan jd kenyataan amin2

Rasp said...

berangan tu free sis...
so ok jer berangan...
then start planning...
insyaAllah akan jadi kenyataan lak...
woweeee bestttt....

mamyharraz said...

kesuma: kann..aminn.aminn :)

rasp: moga jadi kenyataan aminn :)

bunga_rose said...

takpe, mula dari berangan, lps tu jadikan kenyataan yer...

sabah tu pun KK dgn kundasang je penah sampai haahah.. tu pun tak semua tmpat

Daddy Ziyyad said...

itu lah best nya Google...boleh 'mengembara' serata dunia...

semoga impian terlaksana :)

Fieza79 said...

mula nya berangan dlu..lps2 ni pasti terkabul impian tu berkat doa dan usaha...insyaallahh

SURIA AMANDA said...

yesza...hajat nak pi KK tp belum kesampaian

ieda said...

gugle2 dik
akk ke sarawak bulan 10 .. lepas raya lahh ;)
x sabar lak ..

ratu siput said...

haáh kan..ratu pun terpikir nape takde org nk gi holiday kat brunei.tak pernah n jarang skali kita didedahkan pasal brunei kan...

lieyalatif said...

takpe sis, verangan2 tu jadi kenyataan heheehehe...

bestnye nak gi sabah then brunei.....nanti amik gambar byk2 sis, leh share ngan kami2...

wahida said...

i love kundasang so much...mmg cantik wooo view kat sana...

eh, tetiba rindu lokan bakar kat Ranau...huhu...

wahida said...

sori...bukan kat ranau, kat tuaran..hehe..

wahida said...

nok, parcel yg ko pos baru je sampai nok...serius mak teruja!! siap ada hiasan gantung2 lagik..mak suka mak suka!!


tengs my dear!!

sayang ko ketat2...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

impianku dalam mimpiku... mana la tau jadi kenyataan kn :)

♥cikmOt♥ said...

lama tak p labuan...jom...eh tetiba

atty's said...

kawan kty byk kali ajak g brunei..dia duk ctu..tp bila ntah nak sampainya

syariza09 said...

hrap2 dpt jejak kaki ke brunei