Tuesday, June 5, 2012

Blogging

Kalau agak malas apdet blog tangan ni gatal g bukak akaun nuff - sekali bukak RM bertambah pastu baru lah laju-laju nak apdet apa-apa asal ada entry kt diari nih ;P alah duit kt situ bukan banyak pongg tp oklah kan dia nak membiak -lagi-lagi mata duitan cam haku nih mmg berkesan kalau diumpan RM nih ;)

Blog mamyharraz ni ibarat diari tp diari usang jew-tak de yg menarik tp gigih gak nak berblog :") berblog ni happy jugak boleh citer apa je nak sedapkan hati sendiri.. dpt pulak komen dr pembaca  ;)  terus terasa ada respon apa yg kita cerita ;) tp kadang mengundang pelik jugak jenuh haku taip detail entry tu - hujung-hujung ko tanya soalan yg mana jawapan tu dah terang2 ada kt entry tu - sabar jelah haku ;) tapi itu tak masalah pongg ai ok jew ;)

Minggu lepaskan penat sikit aktiviti sgtlah padat! semua tu aktiviti keluarga..namun penat nak matik pun terasa bahagia sangat-sangat..suatu perasaan yg tak dpt diluahkan betapa diri ini bahagia sgt..syukur apa yg dirancang semua berlalu dgn tenang :) nnt dah hilang penat baru ai share satu persatu ~

Oklah sementara ni share 2 pic nih dulu - lunch skrg best sgt ;)

cik mek ni rajin teman aku g makan ;P ajak je try apa pun dia ok je manjang ;) masa ni kami dalam kenny order punyalah lama nak dpt mkanan sekali tak dapat2 last cancel order! nasib ada tapau sushi =P  huhu habis dah jam 1.30pm kalau ko nak tgg memang tempah mautlah kan? dah lah hari kedua ke paradigm ni sesat sampai 1 jam cari kereta!
gilo.
sbb terlupa parking kete tu kt blok mana.sudahnya budak jaga parking tu tolong carikan kete kami T__T
merasalah masuk ofis dekat jam 3 petang! kahkahh muka memasing dah bertukar kaler T_T huhuu

Yang dua ketul kt atas ni pulak cream puff ;) kot sesapa dtg paradigm boleh lah try sedap RM3+ per pcs ;)
nasib ada shopping mall jadi bolehlah tukar selera sikit..nyampah cafe kt bawah nih..mahal giler..kakak kaunter tu sombong tak sedap pulak tu...bye-byelah kak cafe huhu

ok,nnt dilain masa kita ngumpat cerita ceriti lagi tata ;)

happy read ;)

2 comments:

miloais milo said...

banyak pilihan tempat makan tak pe lah nokkk...
bosan yg kat sini - bleh pi sinun.... :D

mamyharraz said...

miloais:awal gaji bolehlah kesana sini.esok2 lunch duduk jelah depan pc ni ;P hehe