Wednesday, June 27, 2012

Jemputan

Sabtu lepas dapat jemputan kenduri dari kawan lama yg baru bertemu kembali di Facebook ;)
Habis je sekolah menengah say bye-bye sampailah kesudahnya putus hubungan -nasib ada facebook jd kt situlah bertemu kembali ;)

Happy dan eksaited sgt dpt jumpa sbb dia salah sorang kawan baik di masa yg lalu :) kalau takat kawan gitu-gitu je mmg tak eksaitedlah =P hehe lgpun dulu zaman sekolah aku tak ramai kwn pun..adalah 2-3 kerat yg betul-betul baik sampai sekarang dan berhubung :) walau kwn baik tak ramai tp yg ada ni cukup buat diri ini disayangi selalu ;)

Ok,jom g makan kenduri ;)

On the way budak nih tido - kemain nyenyak..sampai kt tempat kenduri pun dia relaks je tido!sudahnya makan bergilirlah aku dgn abg askar tu ;P

utk kwn tersayang Has,sorry bebanyak sbb tak calling2 ko sebelum kesini sbb mmg unplan..ko taulah jadual hidup aku kan tak teratur ada je kejadian last minit sbb tu  tak berani nak janji ;P wahhh gituuu bg pesanan kt blog je ko sbb takut nak call dia huahuaa :")
 mak tercinta pun ikut ;) stress je mak bila jd photogafer aku sbb awal2 dah warning -
aku : "mak amik gambar org biar nampak kurus ye?"
mak : "nak nampak kurus camana kalau mmg dah gemok!"
aku : T_____________T okeyyyyyy *terus rasa rendah diri*

Yeay inilah kawan baik dizaman silam ;) Miss Sunita - masih single - dia jemput kenduri adik ketiga dia kawin ;) Ta,aku doakan lepas ni ko pulak naik pelamin..jangan tunggu lama-lama tauuu ;)

Tema hari tu kuning..cantik pelamin deko semua terutama pengantin mmg sama cantik sama padan :) pic pengantin ada tp mcm tak berapa nak jadi.

tapi kt bawah ni ada pic lain utk gantikan gambar pengantin - kira halallah yeh -

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



 Diakhiri dgn pic pengantin lama :")

happy read ;)

32 comments:

Deq's Qienz said...

wahh pngantin lama pon not bad la..smg kalian kekal selamanya ya :D

mamyharraz said...

deq qienz : aminnn :)

atty's said...

tak menahan yatie kasi pesanan kat mak..sabar je lah..

♥cikmOt♥ said...

hehehe pesanan kat mak tu tak menahan...ihikss

nita said...

wah!! exclusive nya..
Terima kasih yati sekeluarga kerana sudi hadir ke majlis resepsi adik..dan terima kasih kerana mendoakan aku.. ayat masih "Single" itu yg aku tak tahan tu..(gelak besar)

Pelamin tu mmg sgt cantik..
Satu hari mrk menjadi raja sehari..
Pasal gambar..mmg terbaik sbb digantikan dgn gambar yati n hubby..

Anyway,ko tak nmp gemuk dlm gambar.. yati pernah menjadi seorang gadis lawa sebelum kawin..tp dah kawin fizikal pun berubah..kebiasaannya mmg mcm tu..

mcm adik aku dua org tu jgak, sebelum kawin kemain lawa lagi mrk, badan pun kurus.. sekarang mak ai.. tak pa lah..

yg penting aku kena jaga badan..

apa2 pun ko masih lagi nampak lawa wlpun badan sudah berisi..

ellynadyra said...

amboi pengantin lama, bkn men ye!

Qhaifa Nur said...

best dapat jumpa kawan baik...
pengantin lama, moga berbahagia...

nazirah said...

hambOi2 pengatin lama lagi berseri kOt hehe...

nasib ada fb kan, bole jumpe balek ;)

wahida said...

kahkah...gelak aku baca mak ko sound sedas tu...ekekekek...

aku pun jenis tak ramai kawan, ada sorang dua je yg rapat yg betul2 baik...

norhidana said...

heheheh dana pun ramai gk jmpa balik membe lama kt fb... seronok, dpt jmpa semula kwn sekolah rendah n sekolah menengah...
-heheh suke ngn ayat mak awak tu,
nak nampak kurus camana kalau mmg dah gemok!
heheheh... sama lah kite ntah bile nk kuruih

el said...

comey betul panten lama tu...hehehe

AiNuN FaUzI said...

Hahahaah!!!! Akak ni lawak betul laaa.. Pengantin lama tu yg xmenahan tuh!!!! Jgn merendah diri sangat taw!!! Akak chumill pe.... Sayaaaannnnggg Akak!!!!! *Polok akak kuat2*

:: Mrs.Eady :: said...

sweet gmbr yg last tuh!heehehehe ~

Daddy Ziyyad said...

kah kah kah...

sedasssss mak u bagi ..:)

ieda said...

ekekek lawak mak yati ekekke

kena telan hakikat tuu dik ;)
aah lahh jumpe kawan lama x menahan kan .. nak2 dlm majlis kawin nie .. seronok .. sure banyak yg yat kisahkan ..

aah lah dikk kita sama2 doakan dia sampai jodoh ye ;)

Riri Yoorin said...

rindu nk tgk gambar kawin mamy dulu.. ooo indah kenangan time tuh..

munna said...

seronok jumpa kawan lama ye... tetap cun walau berisi ..pengantin lama pun cun lagi

NEKCIK said...

salam kenal..terima kasih kerana singgah di teratak nekcik ye...

Wanieys said...

pengantin lama pun sweet lagi la hehehe

NzA said...

hepi kan dpt jumpa kembali kwn lama di FB....byk cerita yg nk dikongsi....

atuk said...

Assalamualaikum Mamyharraz

saya doakan juga moga kawan tu dipertemukan jodoh yg soleh

bunga_rose said...

halal..halal.. hiihhih...

seronok kan jumpa member lama, kat majlis kawin la klu nak jmpa kawan2 lama ni

Fieza79 said...

bila jumpa kwn yg dh lama tk bersua muka byk la bnda yg nak dibualkan kann...

pengantin lama pun tetap berseri apa..

LoVEaQshA said...

Slm kenal kak..
Tankz sudi singgah blog yg burukz itew..:-)

Bazilah (^0^) said...

jujur betul mak hahaha. org nmpk kita mcm pengantin lama tp diri sendiri selalu je rs mcm pengantin yg sentiasa baru hehee

ros_reeza said...

wahh, pengantin lama tetap cun melecun :)

izla said...

betol2...facebook pengikat balik hubungan dengan kawan2 lama.
tapi skrng facebook dah tak berapa best.

Rasp said...

hehehehehe...
pic pengantin lama tu yg terbaeeekkk!
semoga berbahgia hingga akhir hayat....

Norsalmi said...

Wah, pengantin lama pun bukan main berseri-seri..
Memang seronok dapat jumpa kawan lama.

Salam perkenalan.. singgah membalas kunjungan..

syariza09 said...

wahhh...statement mak mammy pedas kaw kaw...hihihihi
kwn2 bestfriend masa sekolah ni mmg kita xcited sgt nk jumpa kannn

apa2pun oic berdua tu mmg tip top tambah pula pakai tudung yg mmg pemes de emes

Rozita said...

Wah selamat pengantin baru gituuu..hehehe..Akak datang ziarah dan follow balik. Salam kenal.

nita said...

Terima kasih yati n kwn2 kerana mendoakan saya..