Thursday, June 28, 2012

Rezeki pagi :)

Alhamdulillah Jumaat yg mulia ini dimulakan dgn berita yg baik-baik :)

Gaji dah masuk - pastu ganti-an puasa pun dah selesai bayar -dan happy sgt bila bisnes TAT NENAS berjalan seperti biasa dan kastermer bertambah:) semoga Allah permudahkan segalanya dan beri rezeki berlipat kali ganda.AMIN.

Bila bisnes dah sukses bolehlah aku pakai ipong pulaks tak pong blacberry kew tiheheh wahh gituw angan-angan ;) eh,hidup kena pasang angan-angan dan berusaha baru berjaya :D yg penting kita cari dgn jalan yg halal ;)

Ok,sapa-sapa yg berminat nak beli belah kuih TAT CALL ME ;) tp jangan terkejut dgn suara garang ai maklumlah agen jual beli mmg stok suara kerek ;P kenal kan je diri nak apa nnt ai akan bertukar jd selembut sutera okeh?  mau tak garang akulah ejen rmh sewa dan skrg ejen tat lah pulak kannn hewhewww ;)

Nak sambung buat keje dulu - nnt borak lagi yeh ;)

tata
happy read ;)

19 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

semoga rezeki bertambah lagi,amin ~

♥cikmOt♥ said...

amin...murah rezeki...

Nieyl said...

Alhamdulillah...murah rezeki...Amin...

lieyalatif said...

wah kelasss akak....ajen tat rupenye....he he he....ni nak musim2 raye ni mmg kene promote all out kak.....

moga bertambah2 rezeki akak....amin...

ieda said...

alhamdulillahh dikk
semoga rejeki bertambahhh aminnn ;))

♥ Wina ♥ said...

alhamdulilah..happy 4 u ;-)

-Sara- said...

garang ke kakak kita nii./...takuttttttttt...hehehekk

mamyharraz said...

terima kasih atas doa kalian -HUG!-

munna said...

alhamdulillah...murah rezeki ye ...moga bertambah lagi

Rasp said...

syukur alhamdulillah....
semoga bertambah rezki u...

mamyharraz said...

munna&rasp : aminn terima kasih :)

ariana said...

Rezeki menjelang ramadhan..Insyaallah..moga bertambah-tambah lagi..Yg penting ..rajin dan usaha kan Yati..:)

Zue AnnaLeeya said...

wahhh... dah bisnes plak...
tahniah yer...

maszmadi said...

alhamdulillah, tumpang gembira dengan rezeki itu...
erm, tat nenas tu boleh dapat tester x?... haha

Wanieys said...

alhamdulillah murah rezeki akak :))

nazirah said...

alhamdulillah murah rezeki akak..
ambOi2.sore tokey grg ek takutlah nak beli ekeke guaujew..

BeRRy MuMMie said...

amin rezeki murah..
salam kenal feel free follow me

MulutPayau said...

Assalamualaikum dear....

Alhmdulillah..semoga rezeki makin bertambah...

Nong Andy said...

saya follower yang ke -300 hahaha... cantik sekali angka itu. ada hadiah tak (dgn muka tak malu hehe)

kalau org KK yg nak order tart nenas tu boleh ke hehehehe...