Tuesday, June 12, 2012

Riadah - Taman Layang-Layang

 Bulan ni mmg tak ada plan nak bawak kakal jalan-jalan.
Tapi mamy&baba tetap akan gembirakan hati kakal :)

Bawak dia kat taman - lepaskan dia bersuka-ria kt situ sampai hujung petang :D
bebaskan dia berlari :) 
Playground kakal dah tak pandang..dulu kemain pantang nampak je playground terus mengamuk nak suruh bawak dan dan tu jugak! tak kiralah tengah panas kah..hujan kah dia tetapppp nak jugak main kt situ..tapi sekarang dah berubah..abg kakal dah cool ;) dah besar anak ucuk mamy nih..
bila la ko nak ber adik baru ni kakal oii =P eh? ngehngehh

 Berguna sgt tikar RM2 ni made in PD lagi ;)
bentang tikar -makan tidbits-minum-minum-borak-borak :)
ohhh indah sgt..terus rasa bahagia :")

hati wanita ni kan mudah cair..
dapat duduk atas rumput berlapikkan tikar sambil tgk layang-layang,
 ada anak dan suami  itu sudah cukup buat rasa bahagia :)
 ololohhh kiut :")
 Layankan beli pistol buih ni..
tembaklah sesuka hatimu anak :D
 Sesak okey kt taman ni...ramainya umattt
jualan pun banyakkk jd sesapa nak dtg sini ko stanby-lah duit belanja kalau bwk ank baya kakal ni..
budak bukan tau apa yg dia tau nakkkk beli mainan yg penjual tu jual - pujuk camana pun tak kan jalan ~
utk elakkan kita & anak stress belikan je lahh sesekali layankan anak apasalahnya kan :)
 Kakal happy sangat :)
 sampai hujung petang baru kami balik ~
 penyerang menyerang fotografer =P
dia fedap mamy asyiklahhhh snap-snap pic dia kehkehh ada mamy kesah?

Bila dia puas main kt taman bila tiba masa pulang takdelah adengan rentap-merentap ;)
kakal pulang dgn rela hati -senang keje mamy&baba sbb tak payah susah2 nak paksa dia balik :P

nnt kita datang sini lagi ya sayang :)

happy read ;)

31 comments:

♥cikmOt♥ said...

kakal, meh dating ngan makcik meh...hehehe

ellynadyra said...

itulah kebahagiaan seorang wanita, cukup lah melihat semua ada disisi kan!

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer :)

Wanieys said...

wahh best la dier g siar2 hehehe...main buih2 sabun belon lagi tu hikhik

Deq's Qienz said...

wahh best la maen buih sabun tuh..sy pon suka :)

atty's said...

seronok jer walupun dpt lepak kat taman..janji dgn family tercinta kan..

beshnya kakal main buih sabun tu

Kesuma Angsana said...

happy nye dia ye....salm kenal n dah follow u

Daddy Ziyyad said...

main layang2 kat pantai pun best ;)

bantal Cars tu best kan, anak saya pun ada..ekekeke

♥ Wina ♥ said...

wina pun kalau xde plan nak ke mana², bawak anak² gi taman pun dorang dah cukup seronok

salam kenal & singgah kembali ;-)

miloais milo said...

anak2 memang suka lepak2 kat taman macam ni...
nak plak - dapat apa yg di hajati
memang tak ingat nak balik le....

maszmadi said...

ni kat tasik kepong tu ker?..
lama x pi tengok layang2 kat sini..

ieda said...

aminnnn akk doakan kakal dpt adik cepat2 ..

eh eh .. same je ngan zahrien buih2 kakal tuu .. tapi yg zahrien dah jahanam .. cukup 3 jam dia main huhuh

bunga_rose said...

setuju.. dapat lepak sesekali dengan keluarga bahagia sangat rase kan..

cantik taman tu...

GreenJade said...

hepi nye dia...tembak2 buih lg..

sian mamarazi jd mangsa serangan kakal..ekekeke

Marsha~ said...

manja sangat panggil di handsome ni Kakal.. :)

LiYa HaNiF :: said...

boleh geng dengan Qalesya ni...

salam kenal ye ..:)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

seronoknyer si hencem kakal main bubble

Mimy Hamid said...

mamy..lain kali nak pegi taman layang kepong roger me key..leh lepak sesama :))


mamy bila la nk jumpe ni...haishh

syariza09 said...

mmg kan..pujuk la camana pon, konpem x jalan. sebelum dia ngamuk, kita pun ngamuk terpaksa la beli menan tu w/pun kt rmh dh ada

pasal adk tu leh usulkan pd baba kot hehehe

Bazilah (^0^) said...

seronok tgk budak2 main mcm x yah pikir ape2 masalah..

wahida said...

hepinya kakal main pistol buih tu..kalau anak2 aku dpt tu, sure dorang suka sgt...

rasp said...

simple things can make us happy kan sis....
and best thing is...
dorang pun enjoy gak.....

atuk said...

Assalamualaikum Mamy

salam ukhwah
terima kasih sudi ziarah PHD

nazirah said...

wah dkt tmn lyg2 pn da ade jual mcm2 ye kak,naz tak nah g sane, tp tingin nak g.. ari tu da nak singgah da tp sbb letih tak jadi .. nt nak ajak encik tunang g jgk la ;)

Gadis Kampung said...

hi salam perkenalan dari GK..GK follow awak ye...

Riri Yoorin said...

menarik jugak kan..tapi nk park kete kan situ yang tak larat tu

-Sara- said...

ni mst kat taman metropolitan kepong tu kan :)

mama tim said...

yatii...............laam tak jenguk sni..

alolo kakal ni comey la..soh mamy usaha dptkan adik yer...opsss..

wahida said...

yati, ko tutup komen atas, aku komen kat bwh ni...haha...pandai tak aku?

semoga sukses bisnes ko nok...lawak la ko ckp ko jual ngan penuh kasih sayang tu...haha...

serius aku gelak terbahak2...

Ann Ishak said...

cantik beg merah tu... ;)

ariana said...

seronok tgk kakal..cuma sian sbb dia main sorang2..hehe kena cari teman tu..

Akak nk ucapkan slmt majujaya dalm bisnes tat nenas tu..nmpk sedap sgt.Akak pun tiap2 thn buat utk abg sbb peberet dia..tp tak lah pandai sgt, sekadar mkn sendiri tu bolehlah..hehe