Sunday, June 24, 2012

BluesSeorangAku & mamyharrazblog

Mood Monday Blues memang tak ada utk hari ini disebabkan mamyharraz berjumpa dengan BLUES SEORANG AKU !

Sesuatu yg simple tapi boleh buatkan hari aku ceria ;)
Terima Kasih EN.Zaharin sebab sudi luangkan masa jengah blogmamyharraz :)

Blog mamyharraz awalnya dulu sunyi - sepi... kini meriah dgn kawan-kawan baru/lama yg sudi panjangkan ukhwah dari masa ke semasa..terima kasih korang :)

Entry disini ibarat diari terbuka yg boleh di baca dan di komen..dalam pada itu aku boleh tambah kenalan dari hari ke hari  :)  yg paling penting aku suka share cerita disini tanpa fikirkan trafik atau pulangan pendapatan dari nuff ! -kalau ada pun pendapatan dari nuff itu adalah sebagai bonus ;) asalkan boleh menaip, cerita itulah akan aku lakukan tanpa rasa stress :D

Untuk semua kawan blogger happy dapat kenal dgn korang semua <3

 selingan gambar hero tamil pujaan hati mamy&baba!

huahuaa sesukati hati jew baba dia ckp ank bujang ni mcm hero tamil =P
watever ~

happy read ;)

20 comments:

Deq's Qienz said...

smpy ati mama ckp hero tamil..hikhik..nsem pa hero malaya nih..hehee

Mama Gee said...

hero tamil??? mana de....cam hero koreaa lah...hehee

Kesuma Angsana said...

hero di hati mumyy hehe

Riri Yoorin said...

congrat mamy harraz tadi riri jalan2 kt blog tu nampak muka harraz.. waa kita tumpang gembira..

tadi rasa nk call jer mamy terus haha.. congrats mamy bangga sagt!!

ieda said...

akk pun ..
nanti nak terjah sana ..
hah hero tamil ??
uishhh yati nie ;))

kakcik said...

Harraz tu sangat hensem, okey? Takde langsung rupa Rajnikanth apalagi MGR! :)

rasp said...

tamil ker, korea ker, hindi ker, melayu ker...
dia tetap menjadik pojaan hatiku *ala-ala skrip seniman bujang lapok gitu*

lieyalatif said...

keh keh keh ...hero tamil plak kak.....hero malaya laaa...hensem gituuu hihihi

hepi jugak dpt kenal akak...keep in touch kak yeak.....

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiks...encemnyer!:) dah mcm Rosyam Nor dah aunty tgk.hehehe.YM pun happy dpt kenal mamyharraz, :)

Daddy Ziyyad said...

nice knowing u jugak..

saya pun ber blog for fun..tambah kenalan..eratkan ukhwah..

iklan pun tak saya tak pasang! ;)

-Sara- said...

sangat hero tamil!! haha :P

mamyharraz said...

deq qinez : bukan mamy ckp tp baba dia yg ckp =P hehee :")

mamagee : hehe kalau hero korea ok sikit kan =P

kesuma angsana : ya.hero selamanya dihati mamy :)

cikriri: terima kasih :") sama2 kita meriahkan suasana blog ya -luv u-

kakieda : jemput ya kak ;)

kakcik : haaa nama hero tulah yg baba dia ckp semalam =P hehehe

rasp:setuju ;) *kau tetap menjadi pujaan hatiku* hehe

lieya: terima kasih :) itu sudah tentu :)

yayanmum: terima kasih juga. :)

daddyziyyad: terima kasih juga :) betul tu berblog tanpa rasa apa2 best sgt kan ;)

sara : hehe ;)

AiNuN FaUzI said...

Hero tamil??? Kalau kakal taw baba die ckp mcm tuh kt die sure ank bujang akak ngamauk.. Hehehehehe.. Betul tu kak.. Kite jadikan blog sebagai diari disamping mencari kenalan.. Selain tuh boleh menjadi tatapan di masa depan sebagai kenangan ... Hehehehe...

mamyharraz said...

ainun : haha nasib kakal tak tau.klau tau mau berangin dia kan =P

ya teh sbbkan bloglah kita berkenalan sampai skrg -hug-

miloais milo said...

sampai hati kata pujaan hati tu hero tamil!
heheheheh

ratu siput said...

betul2.ratu pun skang nk rajin2kan diri balik meng'update' blog...isk ne ade cam hero tamil...macho apa ditambah lg ngan spec tu ha...ensem :)

ellynadyra said...

mama pada hero tamil, nice knowing u too tau...do keep in touch!

wahida said...

hero tamil yg berwajahkan korea...ekekekek....

LiYa HaNiF :: said...

yg penting hero di hati mama kan harraz.. .^_^

ღ cik faye ღ said...

salam Mamyharraz, selamat berkenalan :-)sudi2la singgah ke blog saya luckyseveninlove.blogspot.com :-)