Wednesday, January 12, 2011

ada apa kt Lebanon??

Salam ceria :)

2-3 hari ni mamy bizi hari tu sistem down kt opis ni haa jadi keje pun ber double2~gigih buat cepat2 seelum benda baru masuk..kalau tak lagi lah *jem* otak =P

Ok dari tak de benda nak citer jom kita tengok apa ada kt Lebanon nuuu selain batu kapur dan tanahh terbentang jer =P yelah asal baba bergambar nampak rumputttt je kann ~


^
^
^
^
^
Dah nama pompuan kalau suami tu bergerak outstation tak kiralah dimana..tentu soalan pertama ; "kt situ ada jual apa?" sedih ditinggalkan part lainnn tp bab nak mengirim tu wajibbb :D

ok yg atas tu tak tau lah benda apa kayu ka apa ka tp for sure brg hiasan kannn ok ni kita masuk dlm list! ngeh ngeh asal ada tulis cop mohor LEBANON beli ya =P

Yang ni pun buku ke apa ke tak tau lahhh cantik jugak kannn =P


Jubah kt tempat baba ni kann mahal! jadi tak moh lah baik mamy kirim kt husben cikwan beli kt Mekah RM30 jer lawaaa pulak tu "cikwan jgn lupa kirim kt Haji Nasrol tauuuu kita mauuu,Haji p mekah bulan 3 ni kann" lagi pun baba tu sat2 dok tanya size ai kalau nak sebut saiz S lajuuu lah ai nak jawab =P hehe jadi jubah ni tak moh!
ni pun lebih kurang je yg atas td kannn oklah boleh masuk list :)
mamy nak letak atas lemari bior banyak2 hihii~pastu boleh ai buat GA kt blog nih hik hikk sapa mau hadiah nih meh Follow aiii reramai! bulehhhh? huhuuu

gambar ole2 dr sana banyak kt FB baba ni yg mamy rajin upload kt sini nak jadi modal borak =P
Al-Quran lawa2 ~yg ni mamy pesan baba beli :)
tapi kann hari tu baba tunjuk beli surviner utk Harraz je banyak yg mamy pesan baba beli lain hmm redha jelah kalau org lelaki shopping kannn org pesan lain ,lain yg di beli =P
banyak2 brg diatas mamy cuma mahu yg ini! sebab mamy rinduuuuu ^-^

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Moga Allah permudahkan pertemuan kita bulan 3 ni :)
harap tak de perubahan jadual dan halangan apa2
*suami mamy kanan :) *





6 comments:

Myrilicious said...

hiks riri nk kirim buleh tak?? penutup telinga baba yang comel itu.. agak2 ada stock ?? abang2 sokar baik ati tak bagi kat cik riri stu lalala~

mamyharraz said...

cik riri,penutup telinga tu ai pun sukaa hihii

buat apa kirim brg..apakata minta baba kirim abg sokar satu =P hehe

syariza09 said...

nk join awal2 GA yg bakal mammy wat buleh tak? hehehe

mamyharraz said...

syariza~bolehh nnt mamy belajar cara nak buat GA tu =P

nak cari follower banyak2 ni ;)

Tihara said...

best kan dpt g obersi :)

mamyharraz said...

tihara~empunya diri yg pegi tu mungkin best

tp yg kena tinggal ni *menangis* =P