Thursday, January 6, 2011

makin tak biasa...dan makin rindu.. :'(

Entry sedih :'(
best jugak ada blog kann boleh ngadu2 kt sini..
..dah dua bulan suami kt Lebanon..
mamy bukan terbiasa dia tak ada..tp makin tak biasa..
..lagi2 satu masalah tu kita perlukan dia kt sisi~ohhh tak mudahnya :'(
"abg,sebelum ni sy mcm teror je abg takde sy okey2,..tp tak semudah yg sy sangka" :'(
"sy hari2 mencari kekuatan...lagi2 anak pun sama..hari2 rindukan baba"...
"kami berdua sedetik pun tak pernah lupakan abg"
baba yg tengah tu..
penutup telinga tu corak army jugak ker?
apa depa buat pun mamy tak taulahhh..

gambar2 ni mamy amik kt page fb sahardi kwn baba =P
ampunnnn ya sahardi... sbb suka2 amik pic ni :)
takpe kannnn..

"abg lepas ni kalau next mission no no no go ya"
"usd pay ke rupiah pay ke kenotttttttt go ya" =P
kenapalah abg dok pusing belakang ^^
"tak ada kata2 selain balik cepat ya abg" :'(
"realy miss you"





8 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

labenon??? jauhnyeee... memang patut rindu pun.. sabar ekk.. nanti hubby balik msti dia belikan buah tangan yang best2 untuk ubati rindu hihi

mamyharraz said...

liearose~aa Lebanon sana :(

hmm takmo ole2 nak diri dia je =P

Softtouch [Hanim] said...

siannye akak...mesti akak rindu giler kan..air mata mesti senang tumpah..sabar ye akak...dugaan utk akak...akak kene kuat demi harraz

mamyharraz said...

hanim~ makin hari makin rindu...bukan makin hari makin terbiasa :'(

syariza09 said...

ye lah mamy...pasni ckp pd babab "no no no usd & rupiah...RM udah ler, janji U ada sebelah I" :D

Myrilicious said...

suweeet nye tp kita rasa sedih gak kan mumy.. sabor2..

eLYies said...

huhu..kalo jauh ngan suami mmg sedih.rasa kosong je..kita la ibu kita la ayah nak melayan perangai anak2 nak buat itu ini smeua sendiri..huhuhuhuh...

mamyharraz said...

syariza~harap lepasni boleh hidup aman tenteram hehe

cikriri~ helppppppp :'(

Yies~roh akk sedang melayang layang wuwuwu sgt susahhhh..dan susahhh hati :'(