Thursday, January 27, 2011

kehangatan :)

Salam petang :))

Mood raya cina sana sini dpt rasa,department mamy makin petang makin meriah org hantar limau..hamper sukaaaanyaa ya...taulah takkan dpt nya buta2 sebijik hamper tu kannn tp takpelahh nak sukaaaa jugak =P


Bonus? hmm sini biasak lahh "biarlah rahsia" ok ok haku pun malas nak tanya2...ada Alhamdulillah kalau tak de ...Nauzubillah jwbnya ^^Insyaallah sejak 12 tahun disini tak pernahlah pulak tak dapat :) tunggu jelahhh dgn hati yg suci ^^Tahun lepas mamy dapat angpau lebattt puas hati haku shopping kemeja brand padini sampai 10 helai! hambek setahun mamy tak beli kemeja tauuu =P mamy suka pakai kemeja lengan panjang dtg ofis..rasa smart heh hehh < smart ye bukan ayu huhuu ok apa org pompuan pakai kemeja lengan panjang ..tu citer tahun lepas...tahun ni angpau satu pun tak dpt lagik...hai mana lah manusia yg selalu dok bg haku tiap2 tahun nih huhuuu

ni limau dpt semalam..sebelum kotak dibuang meh mamy snap gambar dulu =P hari ni pun dpt lagi sekotak :)) best best best tak pe limau murah pun kalau org bagi berganda hepi tauuuu ^^
Wilayah syoklah sambung cuti kannnn jeles jeles jelessssssss =P

8 comments:

syariza09 said...

bestnya...dh la dapat hamper, ada limau, ada pula angpau...jeles tau...agaknya brp la dpt thn nie yer

mummychacha said...

wah,bestnya dpt berkotak2 limau..izan kalau nk mkn beli sendiri la jwbnyer hehe...

Myrilicious said...

wah best yer!! ritu riri kantoi ngn boss amik limau dlm blik dia wakaka~

mamyharraz said...

syariza,kami keje com.cina masa nilah yg best..tp kalau raya kita tak dpt apa2..

izan,hehe akk pun kalau tak dpt mmg beli sendiri..

cikriri,besttt hihii alah apasalah secretary sendiri amik limau boss kannn ;P

Softtouch [Hanim] said...

samalah kat cni pun dah terasa khangatannya..dah keje company cina time CNY lah rasa meriahkan...

mamyharraz said...

hanim, betul tu..masa nilah terasa best..tp kalau raya kita memang sunyi tak de apa2...

Ogy said...

ni yg untung kerja dgn company cina ni kan...huhuhu bestnyaa mamy..

mamyharraz said...

gee,time raya cina memang untung..tp time raya kita rugi sbb tak dpt apa2