Wednesday, January 26, 2011

melepas rindu......

Pagi dimulakan dgn Bismillahhirahmanirrahim :)

Jalan tetap jem hari2 jem hari2 lewat hari2 alasan yg sama ^,^ hari ni kurang bizi..jadi boleh updated awal :) eh bukanhari2 kurang bizi ke =P

Tak ada citer best pun.. < {mood down sbb? bank dok lah call tuntut payment.. kan belum due date..sabarlah :( } hmm selalu bank call baba dah mamy take turn depa cari haku pulak =P nama pun hutang wajib kannn ada ke org beli rmh cash? ^^ huhuu tak bestlah dpt call mcmni boleh? ok ok itu masalah dah pun settle..saja nak citer huhuu pic atas ni baju tshirt baba beli utk anak bujang..3 helai lain2 kaler...sudahnya sejak dpt sampai hari ni hari2 nak pakai HANYA tshirt ni
:( alahaiii mesti kakal rindu baba sgt2 kannn...nenek cuci jemur cepat2 bagi kering pastu dok ulang pakai huuu nampak mcm kelakar,tp sedih lahhhhhh

Bila baba ada masa free for sure chat dgn kami dua banak :)) berebut2 mamy dgn kakal ;P kalau kakal dah mula borak siap tolak2 mamy ketepi hehe .... Syukur sgt2 adanya teknologi mcm sekarang..hmm tak dpt bayangkan kalau tak ada ini semua...agaknya baba balik sini pengsan tgk mamy huhuu mungkin dia bayangkan makin jelita padahal makin comot =P sekurangnya hari2 nampak mamy taklah dia bajet mamy bertukar 'jelita' huhuu ~
Selalunya borak on fone, kt skype, if line slow pindah ym,ym slow chat kt fesbuk,semua slow haku meroyan! =P tp apapun hari2 mesti baba bagi khabar :))) tak on fon on line tak online on fon begitulahhh ~

Touching tgk kakal borak dgn baba...pandai dah dia borak tanya itu ini :)
ada sekali tu baba dia mengusik kakal ,tunjuk gun kt dia...dia apalagi cepat2 p cari gun mainan nak tunjuk kt baba hehe kiut sgt .... oh masa cepatlah berlalu :'(
T,kasih cikngah dan acu sbb bg mamy & kakal pinjam laptop dan note book ..yelah mamy mana ada laptop...selama ni share dgn baba jer... kalau balik kpg baik hati depa bg mamy pinjam bwk :)) < hmm ayat pun dah tak betul =P
tak ada yg gembira melainkan tgk kakal gembira.. kakal gembira mamy jadi kuat :)
ok diakhiri dgn gambar jariku pakai inai dr kiriman baba yg jauh dimata dekat dihati :)))





10 comments:

atty's said...

bank mmg cenggiitu..ujungb bulan je kol
padahal lom due date lagi

mummychacha said...

betul tu kak,bank mmg cmtu,blom due ke ape ke dh sibuk2 call..kita tahu kita berhutang tp bkn tak byr ye tak..

akak mcm izan,dok vcall via skype,gtalk,YM bagai..gini la kalau jauh kan..kita sama2 bersabar menanti kepulangan org tersayang =D

Ogy said...

ai pun tak ske dpy panggilan bank..tak menyabor2lah depa ni..geram tul..selalu kalo nampak no opis tu ai tak angkat pun..padan muka..huhuh..leh ke gitu..

alahai rindu sgt2 ya...takpe..jap je lagi baba balik yaa..

mamyharraz said...

atty~ memang downkan mood org kan...tak suka bank call

izan, beginilah kita..selagi boleh berhubung semua kaut..asal dpt tau khabar yg tersyg legalah hati~

gee, mamy terpaksa jwb sbb private num..pulak tu suami call dr lebanon pun kadang keluar private num..nak tak nak kena jawab..

rindu tak terucap dah kakal & mamy huhu

syariza09 said...

huhu...touching arr baca ayat2 mamy..sy pun sama2 doakan agar masa cpt berlalu...satukn kembali family mamy

Softtouch [Hanim] said...

so sweet...yelah nasib ada teknologi moden nie...cutenya kakal borang ngan baba dia..xpe kak sikit je lagi suami akak nk balik...

comelnya akak pakai inai..mcm perantin baru...

be strong ok....

mamyharraz said...

t,kasih syariza atas doa awk :) aminn moga Allah satukan kami semula.

mamyharraz said...

hanim, haha mcm perantin baru ya *malu* hihii tp kan best jugak pakai inai ni..habis kaki tangan akk pakai inai

tq hanim...insyaallah akk kena kuat :)))

RIEFDA UMI ABAH ATHIRAH said...

kuatkn smgt ye kak.ida ni kwn hanim mse kt uitm dulu.ida bru khilgn anak,akak pun taukn.lg sdey xkwn yg rapat cm dulu,suami sbuk kerjeje cri wet tok kami,ida pun keje la tok tlg suami n byr semua hutg.bank memg cmtu ,kdg2 cm ah long ckp gua gua n blagak giler xtau mslh org

mamyharraz said...

hai ida,t.kasih sudi follow akk :))

akk ada baca blog awk..harap ida tabah ya..jln2 sini selalu hiburkan hati :))