Sunday, January 9, 2011

twettt twetttt :)

Online...pastu klik sana sini sekali terbaca artikel bgtau Facebook nak dimansuhkan dalam bulan march...ke 15hb ni..haiyooo tak suka okey news tu...pastu kwn pun ada bg komen berita tu mcm ya...aduhhh lagi lah tak sukaaa :( FB lah tempat mamy bertemu dan bercinta dgn suami buat masa ni..memanglah ada skype,ym,calling tapi mamy sgt tamak! mahu semua ON dan ada..
wellll nak buat mcmmana gelabah tu terbiasa dahhh dlm diri ni hihiii =P

Kalau tak suka pun Facebook nak layan ker...jadi cepat2 cari pilihan kemudahan online yg lain :)
Dan sekarang mamy dah ada akaun Twitter!!! okey meh lah follow mamy ya kat NorhayatiSabri ..di Twitter :)
tengkiuuuu sgt2 kt dijah sudi jadi first follower mamy :) ~tpkan dijah kenapa blog awk tak boleh open?..
Buat sementara ni guna je pic ni utk profile :) sbb tak de pilihan yg lain :)
ok jumpa kt sana ya ~

8 comments:

Myrilicious said...

riri dah add mumy

eLYies said...

alaaaaa..betui ke kak?? tak bestnya kalo FB takde..huwaaaa

mamyharraz said...

riri~tengkiuu hug kuat2 utk awk

yies~tu yg tak pasti tp news dah kuar..

alasan owner Fb tu pening nak handle masalah!boleh? *vengang* je kan =P

Softtouch [Hanim] said...

betul ke kak?mcm xbest je fb xde...ok nnti sy follow akak...sy pun ada tweeter tp xberapa tau k guna...heeeee

mamyharraz said...

hanim~jomlah jadi kwn akk hehe akk pun total tak tau kt situ..

syariza09 said...

uhuk..uhuk..terbatuk jap...betoi ka??? ai ni nk twit2 pon x leh, x der akaun pon lg

mamyharraz said...

syariza~jomlah bukak akaun twett nnt jadi kwn mamy eks..

Arizakiah said...

Salam ziarah...
Seronok kalau follower bertambah....