Sunday, January 30, 2011

Redah hujan ke Masjid India :)

Letih okey mamy punyalah taip panjang2 tetiba gone ayat2 haku dlm ni!! ok ni karangan terbaru .

Ok takpelah soriii Salam Pagi semuaaaa :))) semalam mamy angkut my sayang2 ke masjid india sbb mamy nak beli shawl...sebabnya sabtu lepas mamy ke giant mall kelana jaya kt booth ada jualan segala tudung , shawl..,dannn mamy dah berkenan dgn shawl nih tp harga punyalah mahal tak padan rasanya..tu sbb tekad hujan2 pun redahhlah semata nak beli shawl idaman utk pakai selasa ini :))

Kat masjid india shawl lawa2 dan yg penting murahhhhh giler!! masuk je situ murahhh jln kedepan sikit lagi murahhhh kedepan lagi lagiiii murahhhhhhh sudahnya haku dok jelah situ berkampung =P tak selalu dpt kesini walaupun dekat...jadi dah sampai tu memang rambang mata ^^

Ini hasil beli semalam.. 5 shawl 4 iner dan 6 biji keronsang :)) dann hari ni dah pakai pun salah satu shawl ituwww mamy kan suka ikut perkembangan semasa..kalau musim tudung ikin ai follow...musim wardina ai follow...skrg musim shawl kannn aii followwww lah :))

8 comments:

~izan~ said...

wah,comey2 shawl tu..izan ada pom2 shawl tu yg ada ball tu..tp xpakai2 lg hehe...kasi up satu kak gmbr..mesti cantik =D

Softtouch [Hanim] said...

wa...soping sakan akak..mmg masjid india murah2 ka tudung tp nk kesana tu bercinta..malas siket..

sy mmg xleh pakai shawl ni..xreti sgt..

mamyharraz said...

izan,okey nnt akk up satu gambar kat sini =P hehe

hanim,alah akk beli yg murah2 je..tp situ memang murah..cuma parking je mahal..

akk pun tak reti..tp belasahlahh hehe

syariza09 said...

hamboi2 ni kes lepas geram jer ni. jeles tau tgk mamy beli shawl tu...apa lagi, kata ari ni dah rasmi shawl baru...bukti mau ada oooo

lily azliyana @ mama zara said...

rajinnya gi masjid india semata2 carik shawl..siap angkut anak bujang lagi tuh..memahami betol anak bujang ni ngan mamy die yek..=)

mamyharraz said...

syariza~ memang lepas gerammm ^^ heh nak bukti ke

lily~lama tak dtg sini..walau duduk taklah jauh mana :) anak bujang tu okey tp yg tak tahan nya asyik nak berdukunggg je =P

Ogy said...

eeeee jelesss niiii....

dah pandai lilit dh ke shawl bulat2 tu...kasi tunjuk arr mamy..

mamyharraz said...

gee, sedang gigih melilitlah ni hehe tp kwn komen okey..yg bolat2 tu belum pakai hehe ^^