Sunday, January 2, 2011

mlm new year kemana? :)

Salam satu Malaysia :)

Malam Tahun baru kwn2 mamy kemana?..mesti sakan p tgk bunga api kannn...pastu mesti 10 juta kali urut dada bersabar sebab jem kannnn =p tp takpelah sekurangnya berbaloi dpt hepi2 kt luar :)


Dalam hidup mamy memang tak de sambutan mlm new year ke mlm merdeka ke...tau2 dengar bunga api sayupp sayuppp meletop2 time nak tido~dlm hati ckp"ohhh dah masuk tahun baru punn"....zaman single mingle pun begini tak de istilah sambut2..nampak jer uptodate masa zaman single tp kuno =P dah kawin lagilah begini kannn huuu..dpt pulak partner pun lebih kurang jer kuno =P ~sesuailah kannnn haha

Jumaat kan cuti..jadual dari pagi memang padat..ptg tu bawa dua eskot mamy ke ikea mkn2..singgah rmh damansara kejap..pastu patah semula segambut...pastu on pc ber new yearlah mamy kat sini dgn baba kt skype =P


^
^
^
^
^


selalu subuh jumpa kat skype :)
tp mlm new year tu baba awal pula online...
mlm new year tu mamy skype dgn rahimah juga =P
hehe bestkan rahimah kita ber skype ;)
sambil2 borak mamy snap lah pic =P
test kamera henpon heh heh...pastu baba boleh tanya pulak bunyi apa?
yelah baba oiiii ai saja test kamera nih haaaaaa sibuk je nak tanya =P
pastu mengutuk mamy :( very the kecik hati tauuuuuuu
tp nasib baba ada tunjuk dia beli survinier lawaaa2 kt mamy :)
cepat balik ya abg =P

12 comments:

eLYies said...

bestnya berskype...tak tau langsung pasal ni tau kak tie..nampak beno yies ni ketinggalan zaman,,hahahaha

mamyharraz said...

alah yies..akk ni baru tau tu pun sebab suami jauh..kalau tidak tak tau jugak =P

syariza09 said...

sama ler, mmg dr bujang samapai da kawin x pernah pun gi mana2 celebtare new year, malas nk bersesak2.

mammy sambut new year kt skype lg best per, leh sambut ngan baba gitu

mamyharraz said...

syariza kita satu geng kann heehe..

mlm tu dptlah baba luang masa skype lama sikit kt sana depa cuti kot..lupa pulak nak tanya =P

ieda said...

aduh dikkk berjauhan dgn hubby nie memang sedih kan .. nak2 mlm tahun baru , sama lah ngan kite .. x pernah sambut punn even merdeka punnn kat rumah jer huhuhu

mamyharraz said...

kak ieda ~ nak buat mcmmana kann terpaksa berpisah jauh :'(

wahh akk pun segang dgn sy ya =P shukeee hehe

Myrilicious said...

thanks to skype hehe.. suka la~

mamyharraz said...

cikriri~thanks to awk juga sbb byk ajar mamy tentang skype :)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun xde smbut2...kalu kuar pun kuar sblum kul 12..itu pun pg makan or tgk bunga api dr jauh...

bestlah kak spt berskype ngan suami akak...bermakna apa smbut new year mcm tu

mamyharraz said...

hanim~ tulah akk pun sama bawak anak mkn2 pastu balik..

sonok dpt skype ni hihi

Ogy said...

bila baba nk balik ni???

mamyharraz said...

gee~ balik bercuti bulan 3 ni haiii tak sabarnya dok tunggu =P