Tuesday, January 18, 2011

Khurafat :)

Selamat pagi semua :)

Ok sebelum mula buat keje meh nak citer laju2 ^^
semalam mamy dah pegi tgk movie khurafat cik dada temankan :) unplaning.
on the way balik...dgn jln jem mcm haper,dada call ajak uhhh uhhh terus lah amik dia dan terus p jaya jusco kepong sampai2 ngam2 citer pun nak start lagi 5 minit :) nasib sempat ^^ best sgt movie ni...payah nak bandingkan dgn movie lain ...sebab memang ada kelainan dan roh~huhu begituuu.. mamy kan jiwa klasik jadi memang sesuailah citer2 begini utk haku paham dan menghayati =P cuba ko suruh tgk citer harry poter free pun ai tak moh okeh! *tak paham* ehh dulu mamy penah tgk tauu harry poter abg is belanja =P upsss bukan dia belanja mamy sorang tp secara ramai2 "dada ingat lagik tak" =P ~tu kenangan okey ;)

ok ok balik citer khurafat,tskk syamsul tu dah lah hensem pastu memang muka dia je on skrin dr mula sampai akhir citer memang tak jemu lah sbb tak banyak watak dlm citer nih :)
dan penutup citer memang *touching* sampai2 terbawa2 emoi tu okeh :'(
org lain tak suka takpe tp mamy suka citer nih :)))))))))))) ~senyum banyak2

gambar gelap...ampun dada =P kelakar jer mamy dgn dada dok jeritt menakotsss kan okey huhuuu



Habis movie dada call cik riri soh p safis kt hartamas jumpa kt sana sbb nak mkn indo mee,double cheese naan,roti tisu ~sbb lama gilak tak dtg kesini
cik riri tak joint tgk movie kali ni~ riri takot citer hantu...nnt kita p tgk citer romantik ya cik riri ;) UPAA! hehe indo mee kt safis ni kenapa sedappp sgt? dulu masa bujang sini lah depa dok angkut mamy lepak sama2 :) pastu depa bertiga ni joint first fitnees dekat je dgn safis ni...dah bersenam depa mkn! boleh? huhuu ohh ya sebut pasal fitnees nih..masa tu mamy peknan pastu haku dok mengidam air neskefe kt gim tu huhu tempat lain takmoh tak sama ^^ sudahnya hari2 cikngah tapau bwk balik bg kt mamy =P *ohh kenangan semua tu* ada lagik citer pasal mengidam mamy yg pelik2 nih nnt ai stori =P

cik dada dah berseri2 sejak guna garnier...nak beli jugaklah produk tu ;)
tengoklah indo mee tu bergabung dgn telur mata pastu ada pulak teh tarik uhhhhhhh *bayangkan*

ni menu bersama ;) double cheesee nann hai mcmmana nak kata lagiiii huhuu *marveles* jgn fikir diet2 okeh kalau nak menikmati mknan heven begini =P


olololooo tomei tomeiii :)))))

Ok habis sudah aktiviti semalam...sian budak bobok kena tinggal :(
balik semalam agak lewat...harraz pun dah tido..mamy gerak2 dia tak mo bangun...huhuu sesekali kena tinggal takpe kannnn tengkiu mak tolong jaga anak org ;)





10 comments:

eLYies said...

amboi..sakan yer ..

kak tie..lama giler yies tak pi safis..last pi masa bercinta..hahahaha

tak pernah lagi rasa indo mee kat situ.

mamyharraz said...

yies, sekali sekala haha

tulah akk pun lamaaaa tak kesini..sesekali dtg mulalah teringat2 masa2 lalu ^,^

syariza09 said...

perghh...terasa jeles & jeles ngan mamy yg dh tgk khurafat. ramai gak yg bg respon crita ni mmg best & seram.
x leh jd ni, next week weols somi istri lak nak amik cuti mau tonton ini crita

mamyharraz said...

syariza,pegi tau tak rugiiii

ok idea yg baik bwk husben nnt boleh polok2 masa part serammmmm

cheJah said...

bestnya dpt g movie & mkn2...dah lama kita x tgk wyg..

mamyharraz said...

cheJah~ sesekali hilangkan tension ;)

izan_cute said...

salam mamyharraz,

izan nk ucap terima kasih byk2 wish hepi besday kat izan... akak antara sumber motivasi izan utk terus tabah hadapi dugaan berjauhan dgn suami...

jln2 kat blog akak,hibur2kan hati.. =D

mamyharraz said...

izan~ t.kasih singgah blog akk ya..moga izan hepi2 selalu...dan selalu jengah blog akk ya :)))

Softtouch [Hanim] said...

ramai yg ckp khurafat best..suka tgk muka akak tau..pndai akak make up..cantik!..tlg ajar pliss...heeee

terliur ok telur mata kat indomee tu...kene pg jgk safis nie..

mamyharraz said...

hanim ni *malu* akk tau...hehe mekap mak2 gitulah hehehe..

sedapp indo mee kt sini nnt hanim try pula ya ;)