Monday, January 10, 2011

sejuk hati~ :)

Tak ada benda nak share..sbb tu diam je dr semalam..cuma melawat2 rmh kwn :)
..lagi pun smlm mamy puasa jadi energy mcm kurang ~smlm mcm menyampahhhh pastu last week kete sikit xcident :( tp arghhh lupakan malas nak ambik pusing...kita citer yg best2 je :) yg tak best biar mamy tanggung sendiri..

Lambatnya nak tunggu bulan 3 .. baba bgtau dia balik bercuti 21 hari bulan 3 ni~yipiii
rindu nak jalan2,makan2,gaduh2 dgn baba =P lamaaanya mamy tak angin2 dgn baba ohhh veliii mishhhh tau..ai kan suka perang2 ni hak hakk kata isteri tentera kannnn
ohhh sejak baba ada kt Lebanon mamy jadi baik...baba lambat online pun mamy ok..lambat call pun ok taklah nak angin2..bila mamy jadi baik baba pun pelik huuu ~bukan ke rugi dah lah berjauhan nak ambik2 hati benda remeh buat apa kannn...nnt yg stress diri sendiri jugakk :)

Bila mamy baik..dan tak angin2..baba pun senang jadi dia tak stress nak bergurindam bagai =P
dan mamy bersyukur baba tak pernah skip bg khabar kt mamy&harraz t.kasih suami :)
"syg u kuat2lah abg" ^^ Tengoklah anak bujang ni..tiap kali mamy siap2 nak solat dia pun sibukkk ~ohhh sejuk hati mamy nak oiii... :) hari2 doa "Ya Allah selamatkan baba kakal...Lindungi baba kakal" Amin.
"Moga Allah Lindungi suamiku dan semua anggota di Lebanon.Amin. "

10 comments:

Pn. Zana said...

comel nye die nk solat jugak !!

InsyAllah, Allah lindungi Baba awk yer. :D

mamyharraz said...

pn.zana~ budak kecik memang mcm ni kan..

Aminnn moga anggota disana sentiasa di LindungiNya..

Softtouch [Hanim] said...

bestnlah baba nk balik dah kak....bolehlah lepas rindu...

alolo..harraz pun nk solat sama yer...

mamyharraz said...

hanim,akk mengira hari je skrg ni =P

baba balik bercuti dlm 20 hari je pastu balik Lebanon semula..

mamayiyen said...

salam mamyharraz! thanks sudi jenguk blog saya :)

mamyharraz said...

salam mamayiyen :)

thanks juga kunjung balas :)

syariza09 said...

mamy dh kena wat list program utk bln 3 ni tau :D

mamyharraz said...

syariza~ list dah berderett mintak2 menjadi bolehlah mamy updated citer best2 sikit taklah asyik citer bekpessss je hihii

qemaishak said...

sejuk hati tgk anak solat kan mamy..
isteri tentera ni kena tabah, abg kandung sy pun tentera gak mmg selalu kn outstation.

mamyharraz said...

qemaishak~tq singgah sini :)

memang selalu kena tabah dan bersedia sbb dah tugas suami kan...mamy&anak kena faham...