Wednesday, January 12, 2011

Tahniah!! :)

Dapat dua berita gembira..,eh tiga berita gembira sejak dua tiga hari ni :)

Pertama dapat berita cu selamat melahirkan baby boy~tumpang gembira..alhamdulillah cu dah dpt sepasang .. cu ,adik bongsu mak dan kami sebaya...rapat sgt dgn cu..yelah gap umur sama..jadi banyak benda selalu di share bersama... anak kami pun sebaya ~ "cu,dah balik Prt Klang sy mai rmh cu ya"..skrg cu berpantang kt rmh mertua diijok nunn .. gambar baby dah tgk hari tu cu ada send by msj..tp mamy takots mau letak sini hehe yelah tanpa izin kang mana tau cu tak sukee ^^


Kedua, tumpang gembira berganda-ganda bila adik lelaki mamy dpt tawaran keje under Government {Kementerian Perladangan} ^_^ tak sia2 usaha dia isi borang..turun naik Putrajaya interview..sampai 3 hari berturut2 ,lain2 jawatan...Syukur tersangkut juga nama dia kali ni :) mak lah org paling gembira..yelah anak lelaki biarlah ada keje yg menjamin masa depan kann...mamy &angah takpe sbb suami adaaa hew hew heww ^^
Hari ni first day dia keje kt Cawangan Shah Alam..isnin,selasa hari tu dia dah lapor diri kt Putrajaya ~lunch td dia ada call mamy~tersentuhhh je hati ni dgr exited dia suka dgn jawatan dan suasana tempat keje tu :( ai kan jiwa klasik jadi mudah touching gituu hihiii "abg {kami panggil dia abg =P} keje elok2 ya dpt gaji belanja along and the gang k" 2 bulan ni masak lahh tak bergajilah dia..huu


Ketiga,baba dah confirm kalau tak ada halangan bulan 3 ni dia balik bercuti ini pun dah berkali2 tukar jadual...harap2 kali ni tak tukar dah ya...takpelah nak buat mcmmana kann bukan suami mamy sorang ada kt Lebanon...kan ramai...jadi sabar tu penting ya ^^ oklah balik bulan 3 sebab baki misi tak lama bila baba return back to Lebanon :) *pujuk hati*


nak letak gambar baby tak minta izin jadi takots lah nak letak =p
nak letak gambar adik mamy carik2 dlm folder satu pun takde...
yg ada gambar kami dua banak ni haaaa jew ^^


Oh ye...harap2 adalah berita gembira yg lain ya...bonus ke...kenaikan gaji ke...selalu berita2 tu muncul nak dekat2 raya cina...raya cina kan dah tak lama kannn :)

10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bertita gembira semua tu...Alhamdulillah

sy pun harao2 jgk ada berita gembira nak2 dekat nk raya cina nie...:)

izan_cute said...

Seronok baca entry ni sebab semua berita hepi..rasanya yg bwh skali la berita paling gembira kan hehehe...

lily azliyana @ mama zara said...

salam kenal juga ye mama Harraz..=)

btw..hubby keja army ek..lamenye tk jumpe sbb kena pi misi berbulan2..sy skang dok pjj ngan hubby sbb hubby keja tudm..tp mujurlah tk pernah lagi die kena pi misi berbulan2 mcm ni..klu tk mau air mata darah kuar mengiringi kan..=p

apepon, hope jadiklah hubby balik bercuti tu yek..msti bahagia dpt melepas rindu nanti..=)

mamyharraz said...

hanim~ raya cinalah kita merasa kaut duit angpaw kann *tak sabar* :)

izan~akk pun suka yg last tu *tak sabar juga* :)

lily~t.kasih dtg blog mamy :)

bukan berbulan tp bertahun :( sbg isteri tentera mamy memang dah bersedia dr awal..sedih pun terpaksa lah kann

amin moga apa yg dirancang Allah permudahkan :)

ieda said...

wah bagus tuu dikk .. heppi jer akak baca nie ..
insyaallah kalau next berita dpt bonus :))

mamyharraz said...

kak ieda~amin moga berita gembira bertalu2 hendaknya :))

syariza09 said...

bestkan kalo ari2 dpt berita hepi camni, hati pon manyak senang =)

mamyharraz said...

syariza~yg tak hepi takmo publish hehe biar simpan dlm hati ni je ^,^

zmah said...

Nak pergi jalan mana tu?

mamyharraz said...

zmah~ tq sudi singgah sini :)