Sunday, January 23, 2011

Kasih & Sayang :)

Salam kasih dan sayang utk semua:))


Pagi ni mcm biasalah lewat lagi sebab jem~maka duduk je..sampailah laaa ni konsenteret buat keje =P Fb blog mamy intai2 je sikit.. ok sibuk mcmmana pun nak lah updated kang tetamu masuk dok bace citer yg sama tak bestlah kannn ehh ada ke tetamu mamy? ^^

Ok ok buat tetamu mamy yg singgah sini syg kuat2 kt anda ^^ taklah mamy dok taip haku dok bace sendirik huhuu kesian ai =P lagipun ada nya komen kt entry mamy kiranya adalah yg baca kann tima kasih semua... anda yg bagi komen buat hati mamy berbunga2 tahuuu :)))) < senyum banyak2 :)))))) < senyum lagii


Pagi td ada dengar sikit pasal hot chat kt hot fm,topiknya tentang dunia blog~begitulah...dan buat mamy terfikir nak bgtau kt sini, apa tujuan mamy berblog sebenarnya...sebab pertama-tama diriku ni suka baca blog org...jadi dari situ lah berminat nak ada blog sendiri..pastu teringin rasanya nak bermanja2 citer2,ngadu2..kt page sendiri mcm bestt jer...maka sebab tu adanya mamyharraz blog :)) mamy juga tahu tak semua org suka cara penyampaian kita..lain yg kita maksudkan..lain pula pandangan dan penerimaan org..jadi lagi sekali mamy nak bgtau...blog ini hanya utk diri mamy tiada unsur perli,menyinggung atau apa2 perasaan yg kurang enak utk dinilai. Bagi yg suka mamy gembira,bg yg tak suka jgn baca dan buka boleh?


Diri mamy penuh dgn kasih dan sayang jadi mamy tak suka fikir benda yg boleh serabut perut :)

Nak selit satu pic yg mamy ambik dr page kwn baba :)) ~ ampun Ahmad mamy amik pic ni dr page fesbuk anda ^^


Ikutkan date yg tertera tak lama dah misi baba nak habis :))
mamyharraz doakan semua anggota disana sentiasa dibawah PerlindungaNya amin.:)
kepulangan anda semua kami disini nantikan :))

6 comments:

syariza09 said...

baba yg mana satu? cer wat ank panah...hehe sajer nk nyakat mamy

mamyharraz said...

syariza ~hakhak awk ni kannn =P
mamy pun jenuh kecikkan mata nak cam suami sendiri =P

Softtouch [Hanim] said...

sikit je lagikan suami akak nak abis misi...

dgr sikit je pg td hot chat...

mamyharraz said...

hanim~ akk rasa mcm lambat je waktu bergerak..moga ini biarlah last misi baba =P huhu

rATu kEBaYA said...

salam..

tak lama lagi dah ye... si suami akan pulang.. harap semuanya selamat

mamyharraz said...

salam,ratu kebaya :)

amin moga Allah permudahkan hendaknya :)