Monday, January 31, 2011

Lunch :)

Bina Goodyear Berhad before Chinese New Year mesti ada kan lunch
every year pun beginilah...jgn komplen apa2 just go dan mkn! =P
ai ok je org invite mkn kann lainlah invite potong my gaji memanglah ngeri =P
menu? as a usual :))) ai ok jer huhuuu
angpau com. pulak? after raya baru dpt hooo jadi sila bersabar ;)
malu lah nak ambik pic banyak2 sebab yg dtg hari ni semua staff site..
pastu semua mcm tak suka bergambar jer jadi mamy pun malesss mau amik pic =P
tapiiii tetap ada sekeping utk di buat modal kat sini :)))))

kami berdua je yg sukak bergambar =P
yg lain2 kurenggg dan tak mauuuu hehe
shawl kedua mamy pakai :))
haii terasa nak beli lagi shawl kt masjid india...tp bila pulak ya?.....
oooo sakanlah org wilayah beradu kt rmh kann tak pun lepak2 shopping kompleks..
org selangor kenalah membanting tulang bekerja =P

8 comments:

Softtouch [Hanim] said...

cantik kak...akka pakai shawl..ngan make up tu..suka tgk..berseri2 muka akak...ok lah kak ada lunch tu...cni nan hado..dulu ada jugak..sejak 2 tahun kblakangan nie xdo...

mekchu said...

2-2 comel......

~izan~ said...

cantik..kan betul izan kata,mesti comel akak pakai shawl..curi2 lg tu tgk blog akak walaupun tgh rehat berblogging =D miss u hehe

mamyharraz said...

hanim,hihi ok ya akk pakai =P
kt sini harap lunch tu jelah...

mekchu, ok adilkan 2-2 comel =P

izan kan fesyen idol akk..akk tgk tutorial izan dan cuba :D t,kasih singgah sini walau tgh rht berblog ohhh miss u a lot cepat2 update entry ya ;)

syariza09 said...

hehe...bukti sudaa ada, shawl baru. Pasni dh dpt angpau leh la serbu Masjid India lg

mamyharraz said...

yelah syariza..ni demam2 pun gagah dtg ofis demi nak collect angpau =P

Jijie Irfan said...

salam..jom jln2 tgk coklat..sedap2 tau..sesuai utk semua majlis..

mamyharraz said...

jijie,ok nnt mamy jln2 sana