Monday, January 24, 2011

Kiriman dr Lebanon :)

Salam pagi :))

Alhamdulillah kiriman baba dah mamy terima dr sahardi kwn baba ptg semalam..terima kasih sahardi & yanti sbb lama tunggu mamy,semata nak passing brg kiriman itu..Sahardi balik bercuti...dan bulan 3 ni giliran baba pulak bercuti :))

Harraz paling exited bila nampak mamy bwk kotak besar dan berat semalam...pastu mamy bgtau ni baba yg bagi utk kita...sukanya dia ~ sedih mamy tgk harraz :( huhuu takpelah anak..tak lama lagi baba balik k...kita kena banyak bersabar :)

tengoklah pic harraz,tak sabar2 terus pakai baju yg baba kirim..ngam2 je size baba pilih :)
Banyak brg hiasan..pandai baba pilih utk mamy :) "t.kasih ya abg...semua sy suka...dan semua kesukaan sy :)))" baba tau mamy memang suka kumpul brg hiasan..jadi byklah brg2 hiasan dia belikan...asal ada cop Lebanon dia beli =P lg pun mamy memang pesan siap2 kt dia =P

tgk dalam suasana kelam kabut...harraz nak pegang itu ini seriauuuu je haku!patu smlm ada org servis ekon kt rmh mak...jadi memang suasana kelam kabut.. bukak,tgk sikit2 cepat2 pack semula =P sayang oiiii kang terpecah tak ke naya...sbb banyak benda fragile...jadi kena hati2 lah...

Dannnn ini paling mamy suka !kristal itik cantikkkkkknyaaaa "love u more lah abg" =P ngeh ngeh mamy kan penggemar itik hiasan...jadi bila tgk je objek itik teruja sgt2!!
banyak lagi yg tak snap...sbb kocoh2 nak sorok sbb harraz mengganas =P oklah nnt bila mamy dah hias kt rmh sendiri mamy snap pic comel2 :)) mlm tadi baba call tanya suka tak brg yg dia pilih kan tu...mamy jwb mestilah suka :)) lagi2 harraz suka sgt bila tau baba yg bagi t-shirt tu...t.kasih ya abg...kami disini menunggu abg pulang pula :))



14 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bestnya kak kiriman tu..pndai suami akak pilih utk isteri tsayang dia..sweetnya....

mamyharraz said...

hanim~ oklah..org lelaki shopping begitulah..hehe

izan_cute said...

seronok kan bila dpt ole2 dari org jauh kt mata..dpt kumpul mcm2 dari sana... =D

syariza09 said...

best..best..smua brg best & cantik2. x der lebih ker utk wat GA *_*

mamyharraz said...

syariza~hehe best jugak buat GA ni kan..ok nnt mamy try ^,^

Ogy said...

wahhh dpt parcel...bestnyaaa...tak lg lagi baba balik cuti yey...

mamyharraz said...

izan~ part mengumpul brg memang akk suka..tp part berpisah jauh tu yg tak suka =P

gee~ aa tak lama dah...lg sebulan lebih..

Myrilicious said...

riri baca sambail senyum2

mamyharraz said...

riri~ hehe mamy pun senyum2 juga

eLYies said...

wow kak tie..kiriman tu mmg best2 la..pandai cik abe memilih barang..kalo laki yies..KIRIM SALAM je la..hahahha

mamyharraz said...

yies,dah 4 tahun kawin baru ni pandai beli brg utk bini kalau tidak asyik dpt kirim salam jerlahh hehe

Myrilicious said...

hhehe.. syiok seh.. mesti tdo nyenyak kan mamy

win@momyShaneQeisha said...

bestnya dpt bnyak brg dr yg tersayang.
*suka tengok swans krital tu.cantik:)
*tq 4 followed..

mamyharraz said...

cik riri~ selagi baba tak bali,selagi tu lah mamy tak lena tido ;P

win~tq ya sudi follow mamy :))

swans tu mmg kegemaran :))