Sunday, November 13, 2011

Ahad berlalu

 Sambil tonton panggilan 10 zulhijjah sambil updated blog ;)

..semalam citer kt astro prima tajuk senyawa pun best jugak..hehe pasangkan ultraman kt laptop bg kakal tgk dapatlah mamy layan citer senyawa sampai habis...ok,hatiku rapuh sbb ending mmg sedih..

Sabtu Ahad hari mengemas rumah :D sgt hepi bila rmh bersih :) mop seluruh rmh...bilik air pun dah di sental nyahhhh kau kuman segala ;) bila dah penat mengemas bwklah diri jalan-jalan ke Mall ;)

 Kemana lagi kalau tak ke Jusco =P situ je pun yg dekat..nak ke The Curve..tp tak de tujuan...jd ubah plan ke Jusco sajokk ;) makan kt Tempayaki. Fuji snow tu sedapss bangat..sapa nak g situ boleh order sbb mmg best :D
 Yg ni tak boleh order sbb budak busyuk masyam mamy yg punya :) kt dlm tempayaki buat perangai sbb tak sabar nak masuk playworld...maka, ada lah adengan tergedik-gedik dia sampai haku tercekik suap telan suap telan...tak de nak feeling kunyah telan~
 jadinya gambar mkanan mmg takde..yg ada hanya fuji snow yg lazat :)

happy read ;)

19 comments:

munna said...

LAYAN GAMBAR FUJI SNOW PUN DAH CUKUP.... BESTNYA...SEJUK DAH KAT TEKAK RASANYA

Pepel BoNda AmaNi said...

memang best kan layan fuji snow nie.....tapi skrang bonda amani dah ada tempat best nak lepak minum2 ais cam tue...hehehehe pssttt..cita senyawa semalam tue memang best kan....

syariza09 said...

ooo best yer...mana pic maknyer tgh menikmati snow...

mamyharraz said...

munna: hehe mmg nyaman tgk fuji snow tu kan :)

bondaamani: mmg layan sgt fuji snow tu.

citer senyawa smlm mmg terkesan kan..sedih sy tau bonda..

mamyharraz said...

sya: maknya mcm ponti.jd baik takyah tgk hehehee

:: Mrs.Eady :: said...

slruupp.....meleleh air liur!

Mimy Hamid said...

seronoknya ahad mami asik makan je tau..hubby sporting jek...guna kuasa kakal ek nak kuar...hihih...tu la untung ada anak..reason anak nak kuar boring..heheh

ieda said...

sedapnyaaaaaaaaa dikk
tinggi melangit tuu

akak x pernah makan tempanyaki layeeeei

mamyharraz said...

mrseady: hehee yg tgk balik ni pun terliur =P

mimy: ya betul kuasa veto ada pada anak hehe tu yg bapak dia lemah tak boleh tolak bila ajak keluar :)

kaieda: mmg sedap kak hehe..

best jugak tempayaki nih..sy suka bwg putih goreng tu sedapsss :)

wardah @ fie shah said...

jusco mana ni awak? OU? rumah dekat² situ ek.

mamyharraz said...

wardah: Jusco kepong. kengkadang Jusco OU pun rajin pegi sbb dekat :)

mamaNoriz said...

tak penah lagi rasa fujisnow tu...

saje uat org jeles ek...huhuuuuu

Lina said...

mmg menyelerakan nampak fujisnow tuh...

happy belated birthday yer mummyharraz...semoga diberkati oleh Allah swt selalu

ZSqueenbee said...

hye..sye org baru..suke je bce blog ibu² ni..hihi..

ratusiput said...

ratu kalau cik kitol ade mmg hari2 jalan.kita org mmg ske berjalan.takde duit pun tak janji dpt jalan2...seronok.terapi stress utk ratu.

Daddylicious said...

feveret tu ...fuji snow!

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Macam sedap je tgk...kita makan ABC je..huhu..
Jemput singgah..
http://azilas.blogspot.com

Softtouch [Hanim] said...

mcm ABC ye kak rupenya...

mesti umah akak ada cahaya ting! sebab bersih bersih bersih....

Cik Ina Do Do Cheng said...

terasa kesejukan fuji snow tu dalam anak tekak.first time dengar nama tu.