Tuesday, November 8, 2011

Jawab tag ;)

 Dapat tag dari cikriri :)

Okey meh mamy jawab satu persatu ;)


ok u all kena plak mnjawab 11soalan dari ME
1. korang ganti towel mandi berapa hari sekali?
J : Seminggu sekali kot..sebab jarang balik rumah sendiri maklumlah kami kan musafir ;) hehee

2. ganti cadar berapa kali?
J : Sebulan 2 kali tu pun paling rajin ;P 


3. gaya tdo korang mcmner??
J : megereng ke kiri dan ke kanan tanpa masuk sempadan org lain haha..yg penting tak lasak..kalau space sempit pun masih boleh tido dgn lena sekali ;)

4. suka kongsi makanan tak??
J : okey je..tp paling tak best selalu menu yg order tak sesedap partner maka,terpaksa mengencak menu dia =P



5. perkara yang korang paling menyampah nak buat!!!
J : Buat keje org lain! buat keje sendiri susah mcmmana pun takpe..tp jgn keje org lain yg nak kena buat!

6. apa yang korang buat if korang jumpe dengan orang yang korang xnk jumpa haha!!
J : Buat-buat tak nampak! kuakakaa kira mcm halusinasi lah =P

7. klu naik lift korang buat apa??
J : Ambik gaya paling comel..secomel yg boleh sbb dlm lif kan ada kamera litar tertutup hahahaa

8. sebelum start keretaa korang buat apa dulu??
J : tak sempat buat apa-apa dah..masuk kete start enjin terus jalan~ takde fikir-fikir panjang ;)

9. klu korang xsuka something camner korang buat??
J : Jauh kan diri / elakkan diri utk berada kt situasi yg tak best itu ;)

10. korang sayang x cikgu matematik korang hahaha!
J : alamak cik riri mamy lupalah cikgu matematik yg mana satu =P haha cammana nak syg? kuakakaa..


11. apa yang korang nak buat sangat tapi tak dpat buat smpai skrg??
J : nak buat kek! ya nak baking kek! tp tak sampai-sampai hajat tu lagi :")

Okey cikriri , dah selesai jwb tag anda :)

best jugak sesekali perah otak =P


happy read ;)

8 comments:

Mimy Hamid said...

kena jugak tag ngan cik riri

Riri Yoorin said...

mamy lupa lak.. .kena tag kat orang lain juga.. pastu mamy kena tulis 11 about me heeh..

kak mimy sila jwab hahah

aimaniman said...

alamak manyaknyaaa soklan.. sori x sempat nak jawab, nak jalan2 sini sambil tengok baboi hensem kat atas tu

wahida said...

aku pulak benda nak sgt tapi tak dpt buat sampai sekarang adalah nak naik payung terjun...huhu...

mekchu said...

no.1 sampai no.5 tu semua sama.. kah kah kah.. kalo kena tag dah tau nak tiru siapa :)

Lelaki Ini said...

samelah..
if kita tak suka somting baik jauhkan diri

syariza09 said...

masuk lam lif suka tgk cermin, kalo lif yg ada cermin laa

Cik Ina Do Do Cheng said...

suka jawapan no 6, cute samalah ngan cik ina.kui kui kui