Sunday, November 6, 2011

Salam Aidil Adha :)

Sambil online sambil tunggu baju cucian settle ;) smlm super penat..ptg tu teman cikngah p pedicure eh? alah yg buat kuku tuu haku tukang follow & teman jer =P pastu tu singgah kedai mamak mkn,minum,borak.balik..pastu siap-siap dr rmh mak terus gerak kekundang rmh cu ani ;)

Makayah dah awal-awal ke sana..gembira tak yah ckplah bila dah kumpul ramai-ramai~ mkn.borak.makan.borak sampai lah jam 12 tgh mlm~ tolak tambah smlm sampai rmh mak dekat-dekat jam dua pagi :) kol 5 dah bangun buat bekfas abg askar..sbb dia mahu ke kem sungai besi solat raya & ada majlis korban kt sana..

Makanya pagi raya tinggallah berdua dgn anak..tp kejap je dlm jam 12 gitu memasing pulang bawak hasil korban ;) dah tu berkemas-kemas pulang ke rmh sendiri pulak ~

Now,tgh mendobi baju-bajuan..sat lagi mahu sambung raya ke kundang rmh cu ani..mereka-mereka semua berkumpul kt sana utk bbq barangkali :)) dah janji-janjian dgn mak&cikngah kita jumpa kt sana je nnt.senang...

Ok, ni je laporan di petang raya haji ;) esok-esok kita boh gambar pulak..

Selamat Hari Raya Korban utk semua :)



happy read ;)

7 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

bila ko cakap pasal baju cucian , dan dan tu cik ina teringat baju dalam washing machine cik ina sampai sekarang tak bersidai, leceh bila mood belum mari ni.

selamat hari raya aidil adha ye.

mamyharraz said...

mmglah cikina..kalau mood tak mari hadoii malas betul.ni bab cuci dah settle..bab melipat pun satu hal .

selamat hari raya juga utk cikina.

Fatin Mraz said...

moment berkumpul ramai-ramai n berborak ni mmg lah seronok.. sekali sekala.. mood raya lagi..

fm tgu gambornya.. layan gambar pun best..

bab mendobi yg agak x syiok, sebab mendung ajer kan..mula lah rasa nak beli mesin basuh yg siap kering sekali tuh.. hehee

salam idul adha to mamy harraz sekeluarga dari fm sekeluarga!

;]

Mimy Hamid said...

meriahnya raya mamy...hamboiii kemain...kita raya tahun ni surams ikit..duk bilik je huwaaa..gambo gambo pun takde...

ieda said...

memang sepatutnya bila tiba raya aji kita kena saling kunjung mengunjungi .. tapi zaman skrg nie nak2 akak maksudkan di kg akak .. raya aji suram je .. ramai yg sebuk dgn korban .. yg lain2 dukk rumah je ..
huhuh x meriah langsung ..
kalau di kelantan nie sgt2 meriah sbb sambutan dia mengalahkan raya aidilfitri ..

selamat hari raya aji dik ..

NM02 said...

baju bajan penuh dalam mesin basuh... malasnyer nak basuh, menyidai bagai...

Pepel BoNda AmaNi said...

salam aidiladha....