Thursday, November 17, 2011

Terima kasih :)

 Kalau dapat somting dr seseorg *hati terus berbunga-bunga* mood swing pun terus *bercahaya* hebat bukan penangan hadiah-hadiah nih ;)

Oleh itu apa kata kita saling bagi hadiah setiap bulan nak? hahahaaa *soalan ini lebih tuju pada yg sesweii* ehemmmm ;)

 FM kiriman dari kakieda :)

Terima kasih kakieda :) ingatan tu sgt sy hargai..kenal kakieda melalui blog..biasalah mamy nih jalan-jalan blog sana-sini pastu termasuk blog kakieda..terus follow..pastu tak lama lepas tu kakieda pulak jengah blog mamy dan saling beramah mesra melalui blog :) 

Sebelum bulan puasa yg lepas..mamy ke Kuantan (sbb amik suami kt kem sana) dan kebetulan blogger Kuantan buat gathering..dan di situlah kami bertemu bertentang mata :) sweetttt sgt kakieda tauu .. mamy biasalah bila dah ada dlm kelompok ramai-ramai terus jadi mcm siput sedut =P *maluww*  

Baru pertama kali berborak rasa mcm mesra sgt dgn kakieda terus sayangggggg banyak-banyak kt kak ieda :) yelah masa tu nervesnya rasa mcm nak suai kenal pun ada hehe..terasa mcm menyibuk pun ada hehe biasalah perasaan kita kann..mereka semua ramah-ramah cuma mamy je yg kemalu-maluan ntah apa-apa.jadi bila dah berborak dgn kaieda yg ramah terus rasa hmmm hmm *lebih okey* :)
terima kasih kt semua blogger Kuantan haritu sudi menerima diriku yg tetiba je muncul :")

terima kasih juga tak terhingga kt izan kerana sudi bawak akk kt gathering hari tu :) haritu mamy tumpang kete izan :) sayang banyak-banyak kt izan juga :)

Ok penutup citer terima kasih kakieda sudi kirim FM made in Jakarta utk sy :")


 Hadiah dari cikngah :)

By kurier semalam dpt..ecehhh berlaga bontot pun pakai nak kurier-kurier kirim hadiah tauuuuu hehe teruja aku ;) hehe terima kasih angah bagi hadiah yg comel nnt aku pakai masa kita on vacation Januari ni :) nnt masa bergambar boleh aku tayang jam baru ni *swittt tak aku?* hahahaaa statement memangkannn =P

Okey,apapun terima kasih atas ingatan ko utk aku yg kiut nih ( lagi sekali statement) hahaa ehh oklah nak gigih servey harga but pulak ;)


Entry kali ni banyak perkataan "terima kasih" maka sesuailah tajuknya "terima kasih" :))

happy read ;)

14 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

btoi2...dapat sesuatu dari seseorang memang hapie jerk kan...

Mimy Hamid said...

tak kira la apa bentuk jenis hadiah murah ke mahal..kalau org bagi suka sgt...rasa dalam hati ada taman

:: Mrs.Eady :: said...

waahh..seronok nyer!

makdara TERdiva said...

nak2 lagi kalau dapat hadiah dr tersayang..tak perlu tggu hari istimewa pun x pe :D

mama tims said...

amboi dpt hadiah 2 skali..

wahida said...

aku pun dapat FM dari Kak Ieda...baru sampai semlm...hehe...

rasp said...

tak kira murah or mahal...
mmg cukup hepi bila dpt hadiah kan...
rasa diri tu dihargai...

ratusiput said...

patut bli satu almari kaca transparent kecik kan leh ltk sme hadiah2 dr blogger wat kenangan... :) kak ida....ratu nak jugakkkkkkkkkkkkk...

mamaNoriz said...

amboiiii..

murah betul rezeki dia!

syukurrrr

Dalila Hamid said...

seronok dapat hadiah... hepy besday... semoga panjang umur murah rezeki... :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

bestnya dapat hadiah dari ieda. ieda tu memang cantik orgnya. samalah kita, cik ina pun kalau ramai org malu dong. kui kui kui

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...fm n jam akak dpt....best!

sweetnya adik akak dekat pun nk kurier haduah tu kan..saje bg suprise tu...

munna said...

bestnya dapay hadiah....

~izan~ said...

seronok tu kak..ala,izan bkn dukung akak pun ari tu hehe..kita kena hepi sesama ye tak =)