Friday, November 25, 2011

malam sabtu

 *hai haii hai* < sambil lambai-lambai dgn penuh yakin

Kami (mamy&kakal) tido rmh mak sbb baba duty (lagi?) "hmm takpelah demi negara pegilah banggggg" #rosak program! *dlm hati berkata*

Konon rancang bagai nak rak dgn cikngah mahu ke camaron yelah kan ke cuti panjang sampai senin kan...sekali korang tahu apa dah jadik? nak tahu?

sedang mamy taip nih dia ngan suami dah ada dlm bas mahu ke kelantan bercuti! *sentap* *sentap* *sentapp!!* okeh! #sampai hati ko kan ngah? heehe..ok,ok takpe aku relakan..balik dr kelantan ko tak beli ole-ole jgn kau hubungi aku tahuk? #majok =P

Bab-bab ubah planning ni bagi mamy no hal lah ..takde istilah tak puas hati..lagi-lagi suami tu kan ke jadual dia kejap begitu begini hmm haku layan jelahhh malas nak fikir..maksudnya..kalau tak jadi hari ni gantilah esok-esok tak pun minggu-minggu depan ke TAPI jgn bebuat lupa itu haku *sentappp*

...ni baru balik dari nsk selayang hadoiii geramnyaa sayo-sayo kt situ murahhhh giler! carot dlm 20 bijik baru 2 ringgit lebih! freshhhhh giler pulak tu..brokoli murahhhh adoyaiii sumer murahhh..cendawan..rasa nak semua hehe *tamak*tamak* =P
Ok, motif ke nsk sbb nak cari ikan..mak nak buat laksa :D weHoOOooo

Now,kuah laksa sudah meresap ke ruang udara dlm rmh nih ;) elok sgt kan?mak masak haku ngadap internet :") huhuu dahlah tv,ekon,kipas,laptop on #ade yg kena sound ni kangggg tihehhhehe
kakal ni dok ngadap citer otomen kt galaxy..takde chance dah mamy nak guna galaxy tuh..pandai sgt dia tu..mamy beli tab murah dia takmoh! nak juallah benda tu..mmg nak cari buyer..

 ehhh dah melalut plak =P
baiklah dah insaf mahu ke dapor jenguh mak jap =P

Selamat berhujung minggu semua :)

happy read ;)

13 comments:

Fatin Mraz said...

laksa.. my fav tuh..nyum2..

selamat berhujung minggu juga utk mamyharraz..
;)

ratusiput said...

takpe...isteri kena paham suami.suami kena paham isteri.baru harmoni.cewahhh pandai je ratu bercakap.mmg pun kan.ratu pun kalau dok umah mak tetau mak panggil makan je.ekeke.

Cik Ina Do Do Cheng said...

sabau ye, biasa tu planning bertukar saat -saat akhir. lemkali boleh pegi ye:)

محمد رازيق said...

nak laksa sikit.. hehe.. lama dah tak dapat.

ieda said...

budak2 dik kalau dah pandai guna komp hurmm ngadap je same je ngan mummy die ekekke :)
akak memang x beli laptop tapi komp ada lah kat umah nie .. kalau nak guna masuk bilik .. kalau tidak budak2 nie x sentuh punnn :)

waty said...

uhhhhhhh sodap dgr laksa.....ha mamy sama la dgn aku bdk2 nie dh xmo dgn tab tue diorg ckp cucah main(pelat si rayyan) adoi poning pale biler tab aku jd rebutan lak....

Softtouch [Hanim] said...

hai kak....

sedapnya laksa....rajin mak akak masak laksa...ramai kata nsk tu murah2 tp xpernha pegi pun...

Mimy Hamid said...

rajin jugak la mamy kannnnnnn...sy nan ado...laki takde tahap pemalas...apa pun tak leh nak buat...hehehe...

munna said...

mesti sedpa laksa tu.... munna punya planning pun tak menjadi minggu ni sebab hujan x berhenti

syariza09 said...

jgn sentap2...x per nanti planning tu bah ari lain ..tp make sure baba x duty lerr...laksa...sedpnya...dh terbayang2 bau laksa tu

syariza09 said...

jgn sentap2...x per nanti planning tu bah ari lain ..tp make sure baba x duty lerr...laksa...sedpnya...dh terbayang2 bau laksa tu

~izan~ said...

mcm tahu2 je izan skodeng blog akak ekeke..

akak beli ke sayur2 murah tu? puas la mkn sayur tp kulit cantik!

takpe kak,tang ubah2 plan tu mesti kak dh lali kan hehe..alah bisa tegal biasa katanya

kelakar la ayat2 akak ni hehe

ieda said...

saling paham memahami tuu perlu kan dik ... barulah bahagia ..
wah2 laksa .. sedapo tuu kalau akak suke laksa pinang dik :)