Tuesday, November 8, 2011

Happy Birthday to me!

 9/11/2011 genap sudah umurku ke 30 tahun ;)

Alhamdulillah..terima kasih Ya Allah berikanku kehidupan yg lengkap di sisi org-org yg aku sayangi..terima kasih Ya Allah di atas kebahagian hidup yg aku dapat nikmati.

Tiada kata yg dapat rungkaikan bila mana semua keinginan dan hajat tercapai bila dah menjangkau 30an..Terima Kasih Ya Allah :) Semoga aku tidak lalai dengan kesenangan&kebahagian yg aku nikmati dan sentiasa menjadi manusia yg rendah diri serta taat kepadaMu.amin ya rabbal alamin ~

Seperti tahun-tahun yg berlalu..memang tiada apa-apa kejutan utk diraikan melainkan makan-makan bersama keluarga tercinta ;) jadi gambar hari ni takdelah letak hehee esok-esok ada gambar baru letak eh? =P lagi pun hari ni suami duty ( siapa yg isteri askar mesti faham) esok-esok dia dah free baru kita keluar mkn2 :) tp pg td dia dah belanja bekfas mcd hehe kira oklah tu =P

Hadiah paling berharga dalam hidup adalah kehidupan sekarang! sangat bersyukur dengan kurnianMu Ya Allah..terima kasih Ya Allah sesungguhnya aku amat bahagia :) Alhamdulillah.

Happy Birthday to me!



happy read ;)

13 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday darling :)

mamyharraz said...

mrs.eady : tq sweetie :)

wardah @ fie shah said...

happy birthday mamyharraz!

Riri Yoorin said...

happy birthday mamy..semoga sihat di sisi insan tersayang.. anak tercinta.. semoga semua nya berjalan lancar amin

Mimy Hamid said...

kat fb dah wish...ni kat blog lak

dear mamy harraz kakal...selamat ahri jadi yer..moga murah rezeki panjang umur...jom la ngedate makan makan sempena besday kita ni...

mamyharraz said...

wardah: t.kasih ;)

riri: terima kasih :) amin yarabbal alamin :)

mimy: tq your wish :) buatkan hati ini berbunga-bunga :")

boleh saja nak ngedate jom pilih tarikh..

aimaniman said...

samat hari lahir... syoknya dapat brekfas mcD.. hari lahir akak nanti minta2 husb blanja gak...

Woofer Storm said...

hppy brthday sis..semoga bahgia hendaknya..amin3


follow sini^^

Kalamhati said...

Happy birthday mamy!
semoga dirahmati Allah dunia dan akhirat..=)

syariza09 said...

hepi birthday!

x per, makan2 ngan family lg best tau..leh gelak2, suka2

Pepel BoNda AmaNi said...

selamat hari lahir kamoo...

munna said...

happy birthday dear....semoga dimurahkan rezeki, kesihatan yg baik dan berbahagia di samping keluarga tersayang

Softtouch [Hanim] said...

hepy belated birthday kak....sory sgt lmbat wish ye kak.....