Sunday, April 1, 2012

Hai April :)

Assalammualaikum cinta ;

Alhamdulillah March berlalu dgn tenang dan April disambut dgn penuh kegembiraan~ semoga hari-hari yg bakal tempuh akan bertambah-tambah barakah hendaknya :)

Hujung minggu yg biasa-biasa je..tak kemana-mana cuma terbabit tumpangkan diri dgn aktiviti suami..nak tak nak kenalah mengadap sama-sama dgn dia..siapa yg isteri askar mesti tau bizi apa yg sedang melanda suami waktu skrg nih ;P sebagai isteri askar support jelah walau hatiku panassss bila tgk rmh bersepah T__T

Jadi aktivi mengulang masuk kem adalah wajib waktu skrg nih.laki ahkah tu memang manja tak bertempat nak sesama buat benda .takpe ai rela kita ikut je bukan susah pun kann ku rela susah senang bersamamu abg askar :D  ehemmm bulan ni backdated gaji kan kan kannnnn ehemm hewheww

 sotong kangkung

Sabtu tu earth hour kan..kami time tu tgh merayau-rayau cari makan..tak ingat langsung pasal kempen katop lampu tu..tgh2 pusing cari parking nampak cafe starbuks gelap tp ramai org dlm tu...tanya baba kenapa deme bergelap? dia jwb ohhh tu mmg pesen cafe malap gitu cisss rupanya dia pun tak tau pasal kempen katop lampu mlm tu T__T

Luang masa dgn family 2 hari kejap je masa berlalu..haiiii mulalah terfikir lambatnya suami nak pencen ;P lemau sgt isnin nih kan..skrg tgh layan citer 7 petala cinta kt SINI ;) boss tak nampak bayang lagi jd marilah kita menonton movie utk rawat diri yg lemauuu sesgt nih :D

Waalaikummussalam Rindu ;)

happy read ;)

15 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

a'ah sama la ngan bonda...terlupa sabtu hari tue earth hour...huhuhuhuhu...nampak sangat xpeka ngan isu semasa kan..kekekekke

KiKiHanakO said...

heheh kempen itu kiki bertapa dlm bilik tapi lampun hpon menyalaaaaa untuk online. hehhehe

rojak phewwwwwwwwww sedap

onniesham said...

setiap kali earth hour sy x penah lekat kt umah. manjanggg je kat shopping mall ...hahaha

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM tingat pun sbb kat mall tmpt YM keje tuh mmg dok pomot hari2 pasal earth hour.huhuhu.

rasp said...

sukkkkaaa sotong kangkung...
tapi lama tak pekena dah....

i pun lupa gak pasal earth hour tu...
tapi time tu w'ouls ada kat luar so kiranya cam support lah kan sbb rumah bergolap :D

Mimy Hamid said...

hai april..bulan ni kita dah start keje...aduhai syg nya nak tinggal kan anak...tp cari rezeki kan...

sedapnya sotong kangkung...huhuh..sygnyaaa pantang lagi

Riri Yoorin said...

mamy... comel plak jawapan abg yus tu hehe

ieda said...

sesekali melayan tekak suami dan anak2 seronok kan dik
sorong kangkung tuu menarik lah dik .. mana nak dpt kalau disini uhuhuhu

Softtouch [Hanim] said...

sy pun lupe kak.....

sedapnya sotong kangkung..lama dah xmkn..dulu masa zaman sy diet rajin jgk sy mkn tu...

April ni jgk dicha 2 tahun kak...heeeee

syariza09 said...

huhuhu...klakar lak ngan alasan baba.sy pon terlupa pasal tu.

dh lama x mamam sotong kangkung

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

dah lamer tak makan sotong kangkung..sedap gak ni...saya hari tu earth hour duk umah siap tutup semua lampu bagai tapi tak sampai sejam anak takut terpaksa gak bukak lampu...kat bilik..ingat nak pegi kat sunway pyramid kat situ ader sambutan earth hour sajer nak bawak anak2 ..tapi tak jadik..huhu

-Sara- said...

boleh plak sara xtau kempen earth hour aritu..haha :D

miloais milo said...

pasal earthhour - my hb yg gigih off segala lampu kat rumah.... tapi tv tak off pun.... ahahahaha

ariana said...

sedapnya sotong kankung tu Yatie..
emm..akakpun x ingat lansung pasal earthour nak kena bergelap tu..huhu
ehh..bagus lah tu yatie..hubby ajak buat aktiviti bersama..layan aje..hihi

izan mama mia said...

singgah sini
terpesona dgn sotong kangkung tuu.