Sunday, July 1, 2012

Tukar ringing tone

Sejak aku pakai henpon..rasanya baru 3 kali tukar ringing tone..selama 4 tahun ni tak pernah bertukar bunyi..dah naik jeluak tp tetap tak tukar sbb masalah pendengaran aku nih..kang kejap2 tukar ringing tone mau tepon tu tak berjawab sbb tak cam bunyi T___T

Dulu pakai ringging tone lagu ezad&eva - dua insan bercinta ;) kemain tau terus volume 5 yg high sekalik aku pasang =P bila incoming call je siapppppp Hahahhha...maka bertahunlah aku setia dgn tone tu...pastu henpon tu dah jahanam kita tukar ringtone old skol pulek ;) kali ni guna khidmat hetty koes endang pulak -lagu KASIH- bertahun okeh...sampai adik2 aku naik jeluak dengar ringtone mak T___T hahahaa nasiblah ai suka jd korang bertabahlah dengar ;)

Untuk kali ini apakata ikut sikit peredaran semasa ;) hari tu adik2 aku sibuklah dok install apantah kt henpon canggih memasing..aku pun mencelah nak jugakkk lagu terkini soh boh dlm henpon aku...walaupun tak pakai henpon canggih tetappp tak nak kalah T__T huuuhuu yelah henpon deme iponglah blackberylah nasib juga henpon purba aku ni deme nak layan masukkan lagu baru tu =P

Maka,tone terbaru utk kali ini kita guna khidmat MellyGoeslow&andhika-  Butterfly ;)
kata #fanatik dengan DejavudKinabalu kann ;) ok tgklah berapa tahun pulak aku nak tukar ringtone tak taulah hehe

Ok jom buat keje -monday yg penuh semangat-

:)



happy read ;)

19 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

semangat nak habiskan minggu nih!yeaayy..!

Bazilah (^0^) said...

best ke cite dejavu d kinabalu tu? tgk kt fb pon member2 duk cite. nmpk sgt saya x layan tv hahaha

kakcik said...

Sejak tukar ke Nokia Lumia ni kakcik belum tukar lagi ringtone sebab belum pandai nak muat turun lagu! :(

♥cikmOt♥ said...

saya nak nset baruuuuuu...huwaaa....

Wanieys said...

wani jrg tukar ringtone hihi

-Sara- said...

bertahun2? wahh respek ahh! hehe

Rasp said...

best ek lagu 'butterfly' tu sis...
nak dengar gak lah....

i lagi lah sis...
ringtone guna yg hp provide jer hehehehehe...
cuma utk my darling hubby jer bunyi lagu Dadali "Di Saat Aku Mencintaimu" tu....
takat tu jer lah hehehehehe...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

waa saya pun suka deejavu dikinabalu tak sabar nak tunggu 7 malam ni...

Daddy Ziyyad said...

saya sekarang guna ring tone RING RING aja..hahaha

syariza09 said...

lagu tu mmg best. tak per la pakai bertahun pon, selagi tak muak, pakai jer lahhh

Kesuma Angsana said...

pakai hp x kisah pun lagu apa jnji ada bunyi hehehe

ratu siput said...

amboi...ni yg tak puas hati ni ringtone lagu butterfly.terus terbayang muka ammar walaupun dah pegang2 adiputra smalam.ahahaha.ratu kalau psg ringtone lagu2 mmg jawabnya 3-4 kali lah dpt misscall sbb tak dgr.ehehe.

lieyalatif said...

KIKIKIKI...sweet plak bace kisah akak nie...lieya ni pun lebih kurang akak jugak, tak rajin gak tukar2 lagu kat phone....dulu mase bujang2 rajin....pantang ade lagu baru n top terus cari donlod n set jadi ringtone...

skrnag dah slow sikit heheeheh sudah nye lieya pakai lagu yang ala2 evergreen je kak..sepanjang zaman tetap best...lieya gune lagu 'love story' tuh heheeheh

ieda said...

sabor je yati nie .. ekkeke
akk x pernah ada punnn ring tone nie .. entah .. x terfikir nak letak .. ekek
tapi pernah call org dprt ring tone yg marah2 org tuu sbb call dia .. ahaha ingatkan tuan punya rupenya ring tone .. haru betul ! .. ;))

Kella said...

salam singgah jalan jalan..
hp kita asyik pula bertukar..
dah asik ilang je.. huhuhu

wahida said...

aku pun lamaaaaaaaaa giler tak tukar ringtone nok...malas menguasai diri kekdahnya...haha...

Mama Gee said...

eh g pun nk cr lah lagu tu :)

Riri Yoorin said...

lagu ringtone cik riri berubah ikut mood

atty's said...

kty pun tgh giler lagu butterfly..