Thursday, June 2, 2011

Biskut kegemaran ;)

Kalau p giant ke tesco ke super market ke..tempat paling suka lepak lama2 adalah kt rak biskut ;)
tenung lama2..cari2 mana yg sedap...mana yg murah hehheh.. tp selalunya bukan biskut tawar jd kesukaan 7 pilihan=P.. pilihan yg ada perisa..barulah best ;) org diet mesti takut nak mkn biskut perisa2 ni kann yelah kandungan lemak banyak..tepu lah apa lah...semua cukup lengkap =P
 takpe biar biar mamy je yg mkn ;)
 yg ni sedap ;)
kt tempat lain dlm rm3 lebih tp kt speedmart murah..rm2.80 
ada perisa mcm2...kali ni mamy pilih sour cream ;)
agak2 mengantuk tu kunyah2lah benda ni sambil2 minum hazelnut old town ;) **heven**
 yg ni pulak beli kt The Curve ;)
kengkonon beli utk Harraz..tp dia tak suka lah pulak..jd mak Harraz yg perabihkan...T__T
sedappppp.butter dia memang halussss sgt...tak muak...rasa nak g beli lagi..try cari kt giant,speedmart tak de..cute sgt ada bentuk gambar binatang...yg penting ada tanda halal ;) ok takpe nnt nak p beli lagi kt The Curve :D ~ hehee tp bukan beli utk anak tp utk diri sendiri =P
Harraz tu setia dgn biskut tiger ;) tp ok jugak senang nak cari biskut tiger tu :D










ok, yg last ni bukan biskut ya kengkawan =P


tapiiiii



^_____________________^
budak gemok yg pemalas!!
selamber je tido dlm bekas mainan anak haku =P
bangun subuh td nak chat dgn suami..tgk2 dia sedappp jer membuta kt dlm ni =P

10 comments:

~izan~ said...

akak,izan ingat gmbr yg last tu krim ape..tp tgk betul2 ada kepala hihi..comey.

biskut2 tu pun buat akak ala2 kanak2 riang dah hehehe

mamyharraz said...

izan:mkn biskut comey2 ni best.. hehe

ariana's said...

selalu standby biskut kat umah..untuk mkn atau utk tetamu..:)

syariza09 said...

sama ler kiter. kalo ank tak suka mkn, yg tu la yg maknyer dok perabis. Biskut monkey tu mcm best jer, omak yg nengok ni pula rasa terliur...hehe

Tp biskut yg last tu la yg marbeles, dah la berlemak, tepu & gebuss pulak tu. Tong tu mcm muat2 jer utk dia, agaknya dia ingat tu katil dia gamaknya

sha a.s said...

hahaha..comey jer kucen tu..da bntuk 4 segi dahhhh

by Zent said...

hyep..salam kenalan dari blog shahzone...
jom join segmen shahzone...

Segmen ShahzoneSertai Segmen Shahzone Lepak 50 Blog Hangit! Blog Pilihan Shahzone Akan Menerima Ruang Iklan di Blog    Shahzone Secara Percuma!!!

mamyharraz said...

ariana: senang bila ada stok biskut :)

sya: heehe biskut tu memang sedap tau sya..harraz tak suka pun mamy ok je sbb boleh haku mkn =P hehe

pic last tu sememangnya gebu..

sha:si gemok tu memang comey ;)

Softtouch [Hanim] said...

sy biskut2 ni tak bape layan..suka layan mkn berat2 jer..hehehhe

part plaing suka kat supermarket tgk kat bahagian frozen tu..berpinar bijik mata mana nk pilih..hehehehe

comel ok kucing tu..hehehehe

mamyharraz said...

by zent: hai shahzone :)

tq singgah sini.
nnt mamyharraz p situ k ;)

hanim: bahagian frozen pun akk suka..hehe memang berpinar mata tgk semua tu kan..

kucing ni kesayangan kami ;)

Alin Marlini said...

tak penah tgk pun biskut zoo tu..mcm menarik jek :)