Friday, June 17, 2011

Hilang modal =P

Alhamdulillah dah jumaat kan :)

tak sabar tgg nextweek..gov dah gaji kan? hehe tumpang gaji suami begini lahh ;) nak tgg gaji sendiri hujuuuuuunnngggg bulan baru dpt =P letih okey nak tunggu.. hari ni lunch kt La Manila Cake House,alaaa kt taman mayang tu ;) situ kek semua best dah lah murah dr secret free tax pulak tu ;) best besttt :D mine,mkn mushroom soup,serve dlm roti besar buah kelapa hehe dpt bayangkan tak? =P

pic takde sbb td no mood nak bergambar2...biasalah pompuan memang begini bukan?kejap ok kejap tak itu biasa...ow ye..smlm kan setelah sekian lama dpt jugak tgk last episod nora elena kesukaan ramai..itu pun haku buat muka garang rampas control astro dok depan tv dgn selamber =P hak hakk habis kalau tak buat camtu siaran asyiklaaaaaaa katon! tu pun bukanlah dpt feeling2 tgk nora elena...asal iklan tukar siaran katon...pastu agak2 iklan nak habis tekan semua tv3..sudahnya citer dah pun mula...jadi haku dpt tgk tak paham jln citer T__________T tau2 part yg dia baling baby kt luar tingkap tu.. *haku tgk tanpa feeling okey* sbb? tak paham jln citer =P

****************

mlm pulak dptlah tgk siaran 104 citer kum kum ...nak pulak budak kecik tu tgk citer hantu =P ok fine tu pun lepas tgk dragon ball..try tekan chanel ngam ngam hantu tu dok merangkak kt dapor nak capai kaki budak pompuan tu...jd harraz pun mcm berminat nak tgk ok layan kan jelah sampai habis citer tu ;) serammmm giler okeh..eheheee dan padahnya mlm tadik time tido harraz kejap2 mengigau takot hantu!!

ok,sampai sini dulu sbb ahkak memang hilang modal =P
babbayy :D

15 comments:

~izan~ said...

akak,izan mmg takkan tgk citer hantu time asben takde..kira akak mmg berani huhu..

akak bley tgk kat tonton.com tu kan..slmt berhujung minggu kak!~

mamyharraz said...

izan,kalau akk dok berdua dgn kakal mmg tak kan tgk citer yg berkaitan hantu hehe
ni sbb dok rmh mak beranilah ;)

tq izan :) slmt hujung minggu juga utk awk :D

ctmarqonah said...

Saya xsempat pun nk tgk last eps Nora Elena tu.. Sob sob sob....

mamyharraz said...

ct,ok kita geng hehe jom sesama tgk kt tonton jelah

syariza09 said...

dasyat tu kalo berebut remote..samalah kita mammy, kdg2 tu sajer2 sembunyikan remote sbb x mau tuka channel, tp layan dia main menan la pulak

Ciklinn said...

huhuhuhuh samalah linn kat umah ni.. berebut2 dgn anak... bila nak layan komp.. incik umar lak ngacau.. hadoiii streessss hahaha

Mimy Hamid said...

mami kita terbalik...gaji kita awal...husben 15hb..so tgh bulan guna gaji dia la...hehe

sha a.s said...

xpe..nnt gaji suami masuk ade la modal balik...ehhee

mamyharraz said...

sya: kalau tak buat camtu mmg tak dpt tgk siaran lain T__T

ciklinn: situasi sy pun camtu lah..kita on laptop pun dia sibok kita nak tgk tv pun dia sibok =P hehe

mimy: ok jugak sorg awal sorg lambat jd sentiasa ada je bajet kan ;)

sha: hehh heeh betul tu =P

Softtouch [Hanim] said...

adui...mcm sy dulu berebut2 remote...
sy masa last episode NE tu dpt tgk dgn penuh feel...nasib masa tu darissa behave..hehehehehe

ibnubaba_04 said...

x sabar gak nk tunggu gaji utk bulan 6 ni..dh kering kontang dh duit

mamyharraz said...

hanim: skrg ni mmg harraz konker tv! sabar jelah =P

ibnubaba : takpa nextweek dptlah kan :)

ieda said...

hahahah dikkk kena beli tb baru nie .. satu untuk adik dan satu tuk anak2 .. :))

mekchu said...

gov mana yg dah gaji? mana? mana? hehehe.. belum gaji lah yang..

mamyharraz said...

kakieda: kalau dok rmh sendiri mmg kena beli tb lg satu lah nampak gayanya =P

mekchu: ohhh belum gaji ek hehe ingatkan sudah