Thursday, June 16, 2011

Secret Recipe

This week kenyang okey.. sbb? ada org belanja ;)
suka sukaaa sgt :)

kt sini memang mcmtu takde ribut angin tetiba ada yg belanja < org bg duit belanja memang tak joint =P dia bg duit kt dept..pepandailah ko nak mkn apa...
kami ni ok je :) yg tak ok tu bab pilih tempat... wellll biasalah kalau dah ramai2..pilihan pun berbeza..
tu tak boleh nak kta apalah kan...kecuali beralah ikut majoriti punya pilihan :D
selalunya begitulahh :)

 soooo diskas punya diskas majoriti pilih secret recipe :)
yg over pilih sini mamy lah *matilaa ramai yg berbulu dgn haku* =P hakk hakk ;)
yg joint hanya bertiga :)
dah org belanja .. wish jelah ikut suka ya tak? hehheh..
ok kali ni boss tak follow jd taklah formal sgt ;)
boleh gosip,mkn,gosip,mkn,gosippp sampailah kesudah :D 
 tomyam kung utk diri sendiri :)
sedapppp sgt....
 fish&chip kak sherry punye
pun sedappp hehh rasa sikit ;)
 yg ni Y.E punya menu :D
mee soba.
rasa sikit next time boleh try kalau sedap =P
tp kannn memang sedapppppp ;) okey taked note lenkali boleh order :)
Pumpkin soup :)
share dgn Y.E sbb takut terkenyang sgt ;)
first time try soup ni...memanglah tak salah pilih..sbb sgt sedappppp hehehh 
ada rasa2 rempah..feeling lah sgt mkn soup nih... rm5.5 semangguk ;)

grand total mkn utk tiga org RM60.30 :)
kek tak mkn..sbb semalam baru mkn kek...
ok next plan nak p empire pulak tp bila tu tak tau lahhh 
entah2 carry foward next year haaha =P

11 comments:

~izan~ said...

akhirnyer ke SR jugak yer..hehe...

semua sedap2.dpt gak akak tomyam kung yg dikatakan itu hehehe...

mamyharraz said...

izan: akhirnya =P haha ni pun puas berdebat ...

at last tomyam kung dah ada dlm perut akk haha

ctmarqonah said...

Dlm byk2 menu tu, tom yam die memang x dinafikan sedappppp laaaaa...... Bila akak nk blnje kite plk??? Hehehehheh....

syariza09 said...

apa ni, smuanya mammy kata sedap. camna nk pilih nanti...huwaaa pasni kena siap poket penuh2 la sbb mamy kata smua sedap =)

mamyharraz said...

ct : haha soalan cepu emas tu ;)

yelah kan asyik org belanja je..ok nnt diri sendiri pulak belanja org..dn org tu awk mungkin hehehe ;)

sya: serius semua sedapppp tu belum amik cordon blu lagi.. tu pun sedap hehhhehh ;)

sha a.s said...

Sha rs mcm nk marah akak psl taruk pic ni....lapa terus...dr td menahan pose...ehehe

mamyharraz said...

sha: sory hehe ni jelah modal akk.. asal mkn ada citer.. asal citer mesti mkn hihihi

Softtouch [Hanim] said...

bestnya tmpat akak kalu belanja tmpat best2 jer..kat cni pizza jer yg hebat..kalu bangsa dia tu tmpat kemain grand lagi..biasalah diskriminasi...

mamyharraz said...

hanim: ni pun selamber je akk rekues..kalau tidak tempat yg sama dok ulang...

ieda said...

hermm makan di SR nie pun pueh hati .. sesekali layan memang best .. akak kalau ke SR nie suke makan Japanese soba tuu ... memang yummy dik !

mamyharraz said...

kan kak ieda..mmg puas hati sbb banyak pun ya ;)
aa soba tu mmg sedap :D