Monday, June 27, 2011

wiken yg lepas ~

Sabtu lepas kami bertiga ke Port Klang :)
..bermlm rmh adik bongsu mak..ada hal keluarga sikit..jd sambil2 tu jln2lah sekali ;)

*
*
*
*
 sebelum tu tapau dominos =P
tak elok bukan dtg dgn tangan kosong.. 
yg best rmh cu ,fast food dekat2 jd pilih je nak apa semua ada ;)

Petang tu cu & suami bwk kami jenjln kt pantai port klang..saja2 ..
mula nak bwk kt playground..tp hari dah ptg sgt..jd cancel..gantikan bwk jln2 ke pantai :)

Indahnya dpt tgk luasnya pantai ~
 dua budak ni sgtlah aktif!
tak dok diam..jap baik jap gadoh jap baik gadoh~ sabar jelah...

*
*
*
*
*

 nampak mamy?
hehhhh hehh dibayangi sunset :D

agak2 nak magrib terus balik..
tak jauh pun pantai ni ke rmh cu.. dlm 10 minit ja ;)

ok siap2 nak ke I-City pulak :D

 Hepi tgk  dua budak masyam ni gembira :D
teruja depa tgk lampu warna warni...dan paling teruja nak beli lampu2 mcm2 bentuk =P
harga lampu mcm2 jenis tu oklah...taklah mahal melampau...paling2 tidak atas rm10 :)

takpelah belikan utk depa..sesekali bukan?...
pic last ni mak & cu :)

pic diri sendiri takde hehe eh ada tp dlm kamera cu.. nnt2 lah boh sini =P


owhh diri sgt tak larat sbb demam dah 2 hari demam :(
tp tak mc pong... 
sbb tu tak de idea nak taip kata2 indah kt sini...
hanya ini yg mampu~

11 comments:

sha a.s said...

mamy comel oii...cantek la pic sunset tu even muka glemer mamy x nmpk...ekeke

mamyharraz said...

sha : ngeh ngeh comel la sgt =P

Fieza79 said...

owhh i-city...best nya rindu nk pi lagi.!

-Sara- said...

mammy demam ke? ciannya..get well soon yee :)

-Sara- said...

mammy demam ke? ciannya..get well soon yee :)

Mama Gee said...

sengeh je harraz...suka ya dpt jenjalan...

Riri Yoorin said...

vavavava port klang penuh sejarah

mamyharraz said...

Fieza: org dekat ni pun jarang dtg kesitu..

sara: tq sara :)

mamgee: sukalah budak kecik tu..selalu berkurung je..

riri: tempat jatuh lg dikenang~ hehehe

Yan said...

TQ sudi follow.

I city tu belakang umah akka je. tp tak penah sampai lagi..kelakar kan..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya wiken akak...penuh ngan jln2..sy tau pntai tu..tanjung harapan kot namnaya...pernah pg dulu...

mamyharraz said...

yan : tq juga kak :)

ohh tu biasa..kalau dekat mmg selalu lambat sikit nak sampai hehe..

hanim: a'aa betul tu hanim..tanjung harapan :)