Tuesday, June 14, 2011

Swensens 2 ;)


Disebabkan entry ni gambar tetiba hilang..
maka mamy nak boh gak entry mknan ni semua kt sini ;)
maka  tajuk  entry kali ni ::Swensens 2:: heh hehh :D
apple crumble ni sgt sedappp
jadi tak ralat walau mahal sikit :: RM 24.90::
ni yg terasa nak dtg lagi kesini ;)
sapalaaa nak belanja haku lagik ni **menanti** =P
ni my bos punyer menu
chicken ntah apa nama *lupa*
Lamb chop kak Ijah punyer ;)
yg ni pun sedap dlm 34.90 begituu < price agak2 =P

Sesekali nak ubah selera mmg ok tukar2 tempat makan..
lagi2 org belanja jadi wish lah tempat yg hebat2 kan..
tp satu yg mamy pelik..ada org tak suka wish2 tempat...
ke haku yg over nak chosee tempat hak ahak =P
oklah minggu ni pun ada yg mau belanja... jadi tunggu jelah kemana pulak kali ni ;)

ok ni saja kali ni kering sudah idea mau taip apa ^___^
babbayy :)





10 comments:

~izan~ said...

sajer je kan nk bg jeles...semua sedap..dah la hujan sini..lapar tambah2 bila dtg blog akak hehe...harga boleh tahan tu hehe,seronok kalau mkn ada org payung hehe

Mimy Hamid said...

pantang aku nengok gambar makanan..cepat je terjah nengok website swensens terdekat dah misi dijumpai..ada di area mid valley gak..baik lah pasni pasti bersepah adegan makan swensens lak

mamyharraz said...

izan: akk tengok menu tu semua pun lapas balik rasanya tau hehe

mimy: dah jumpa ya. ok sy tgg entry awk pulak mkn kt swensens :D

sha a.s said...

perghhh..tgugat iman Sha yg pose ni kak oiiii

ieda said...

huwaaaaaaaaaa lapoor lahh balik akak nie huhuhu

mamyharraz said...

sha: yg tak posa ni tgk semula pic tu pun tergugat hehheh

kakieda: hehee blog sy byk citer pasal mkn je kan..haha tgk tuan blog mcmmanalah kan ;) hihi

So Shy Lady said...

btuahnya bdn asyik ada org blanja je ;P
dh bbrp kali jnguk mamyharraz tp ktak komen buat hal plak

Mama Gee said...

mak aihhh asek entry gambar makan sedap2 jee....jejes air lioooo nih

mamyharraz said...

so shy lady: tq singgah sini :)
org belanja mmg best :D hehe

mamagee: org belanja :) hehe

Softtouch [Hanim] said...

rege dia boleh tahan jgk ye kak..mahal tp sedap xpe kak..jgn mahal tp rase hampeh....xpe nnti suami akak balik suh dia belanja mkn sini yer...