Thursday, June 30, 2011

Pertemuan berukir kenangan ;) {versi 2}

Alhamdulillah Allah permudahkan pertemuan kami :)

Mula2 jumpa kat komen2 di blog...pastu ke YM...pastu ke Twitter pulak
last2 kami berdua dpt juga bertentang mata di alam nyata selasa baru2 ni :)


siapa? mamy bertemu dgn mummyygcute:)

Izan seorg sahabat alam maya yg mamy kenal melalui blog kwn alam maya mamy juga Syariza:)
Habis ofis hour cepat2 mamy rush p midvalley sbb dah janji2 nak jumpa kt situ...Izan dtg dgn anak2 dn suami.. terlewat sikit sampai situ biasalah ptg jln persekutuan kan jem..terima kasih ya Izan& suami sbb sabar tgg mamy sampai :) Alahaii swetttt sgt Izan anak beranak..suami izan sporting sgt .. jadi,walau kali pertama jumpa tak de langsung rasa kekok nak berbual :) Izan pun sgt sgt sgt ramah. Syukur Allah pertemukan sahabat yg ikhlas utk mamy.. Indah sgt bila Izan & Syariza hadir sbg sahabat dlm diari hidup mamy :)

Kawan...dlm dunia ni berbagai2..kengkadang kita Ikhlas nak berkwn dgn depa...depa pula meragui keikhlasan kita...bila kita ikhlas dgn depa...depa pulak sebaliknya.. maka,jgnlah segan2 kalau nak jalinkan ikatan sbg sahabat.. tak rugi bukan? malah kita sendiri rasa gembira bila ramai kwn2 yg baik :D
Tak nafikan..ada jugak org takmo berbaik2 dgn kita..hmm kedekut sungguh nak jalinkan ikatan persahabatan kann..takpe la..kita bukan nak paksa pong nak berkwn dgn diri kita..kan?kan?...ada tu kenal malah kenal rapat tp bila selisih buat derkkk je..bg mamy senang je..sekali org takmo berkwn sepuluh kali haku pong takmo =P senang :) hehee

Tujuan ber blog ni pun nak tambahkan kenalan..jadi kt sini lah kita boleh rapatkan ukhwah sbg sahabat..tak gitu :D bolehlah share info dn cerita :)

v
v
v
v
v
jom tgk pic kwn baru mamy tp mcm dah lamaaaa kami kenal bila berjumpa :D

;)

Terima Kasih Izan sudi luang masa jumpa akk..walaupun padat dgn aktiviti family..
mamy dah mcm monster bila dok sebelah izan =P tp mmg cam monster pong =P hehe
kiuttt sgt sgt izan ni..kecikkkk je org nya.. harap izan taklah terkejut tgk mamy ;) ngehngehh
Time jumpa izan ni..mamy tgh demam..jadi blur mmg tahap maksimum :(
ralat sgt sbb tak ambik pic dgn kamera sendiri...ni Husben izan snap guna dslr depa..

Harap Izan suka pemberian tak seberapa mamy utk kenang-kenangan..
Izan bg shawl cantikkkk sgt utk mamy :) sukanyaaa..Harraz izan belikan baju sepasang..terharu :( 


Hope ni bukan pertemuan terakhir kita..




10 comments:

Fieza79 said...

best nya jumpa kwn alam maya...
lps ni makin rapat la lg kan dgn izan cute tuu..

munna said...

seronoknya jumpa rakan blogger.... izan mmg ramah tamah...munna mmg suka skodeng blog izan lagi2 blog kek dia....

Mama Gee said...

g jee tak jumpa2 dgn mummy lg nih...huhu

mamyharraz said...

Fieza: harap begitulah..itu pun ug kita mahukan :)

munna: best jalinkan ukhwah sesama blogger :D

mamgee: Insyaallah nnt ada kesempatan itu :)

ieda said...

aah izan memang cute .. kecil molek je orgnya .. memang terasa giant bila duk sebelah dia .. bukan katee adik , akak pun rasa sameee masa jumpe 1dt time dulu ekkeke :))

but she's really gud mummy , tabah bila berjauhan dgn hubby x semua org boleh sekuat dia .. yelah berbulan2 hubby duk jauh .. akak hubby x balik sehari dah bising2 dlm phone :)

psatu bila kite nak jumpe lak nie :))

mamyharraz said...

kakieda: izan berbulan sy ni bertahun kak kena tinggal dgn suami =P

bolehhh nnt ada kesempatan kita jumpa ya kak :D

syariza09 said...

huhuhu:.....sgt2 jeles tgk gamba itewwww...x dpt nk jumpa izan...bila dpt jumpa kwn2 blog ni rasa teruja sgt, sronok kannnn :)

mamyharraz said...

sya: situasi awk lg best sbb tgh bercuti kann :D

nnt ada peluang lain Insyaallah :)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya jmpe kwn2 blog..sy br 3 kali jmpe kwn blog kak..sy malu!..hehehehe..
mana ada giant kak..akak belum tgk sy lagi, mau akak terkejut..heheehhehe

mamyharraz said...

hanim: besttt dpt pula jumpa yg sekepala mmg best :)
Tskk apa nak malu..ntah2 hanim yg terkejut tgk akk ;) hehe