Monday, June 13, 2011

Swensens :)

ok taulah kt swensens lg mau tayang menu kann ;) welll kan trade mark hak ahakk =P
Jumaat lepas ada lah insan baik hati bagi duit utk belanja kami mkn :D
ohhh org dah bg duit...jgn banyak tanya do plan n go jelah....

pilihan tempat boss y pilih...sbg staff follow je diam2 ;)
ai ok je...jgn kedai mamak udah...*tak mau* hehh heh
memula dengar nak ke Victoria..sekali kalkulet mcm tak cukup bajet..
maka jln selamat pilih sini lah kot...yelah kalau Victoria mau2 sorang 70++ termasuk desert ;)
Kalau boss yg mention dia belanja takpelah nak order apapun..
ni disebabkan bajet ngam2 sbb semata guna duit "org baik" tu yg kalkulet bagai tuh ;)
apa2 la labuuuu =P
pilihan mamy : spageti oglio ;)
dan desert : apple crumble ;) < pic hilang haku tekan enter tetiba pic hilang!!!! gerammmnya :(
yg ni sedappppp harga dlm 24.90

apapun tq sgt yg sudi belanja kami mkn dan kami sgt hepi :D
lenkali belanja lah lagi ;)

9 comments:

~izan~ said...

hehe..akak tak suka mamak ek?

akak,kalau hilang klik aje kanan then undo hehe..

akak mmg pemakai shawl tegar ek? semua shawl kan..cantik2,suka =)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya org blanja..baiknya situkang belanja tu yer..murah rezeki dia..xpernah mkn kat swensen..nmpak mcm sedap n tmpatnya pun cntik.

sha a.s said...

comel la akak ni.....sedapnye u olls makan besar...ehehe

mamyharraz said...

izan : kedai mamak akk suka juga tp kadang2 lah ;)

tq izan bg info..ok nnt taklah pic akk hilang lagi hehe..

shawl senang nak lilit2 tu yg akk suka...pastu takyah nak bentuk2..dulu tak reti pakai...dah start pakai oklah pulak =P

hanim: tlah hanim..dia belanja 2 department..akaun&purchasing..

menu swensens more to aiskrim//mmg best :)

sha : oklah kan org belanja masa nilah merasa mkn besar hehe ;)

Mimy Hamid said...

mami...mana cawangan swensens dekat selain sg wang....kepingin nak makan..sudah lama wooo tak makan...

mamyharraz said...

mimy : cawangan yg mamy pegi ni kt SS2 Kelana Jaya PJ..

syariza09 said...

untungnya mummy dpt blanjer dr org itu..dpt gak mkn sedap2..
pic mamy slalu hilang, naperlah agaknya..

hyazz said...

aduiii...jelesss nyerr

mamyharraz said...

sya : tulah pelik kan selalu hilang..ke mamy yg tak reti.. tskk takpe nnt nak boh gak sini next entry..

hyazz : ;) sesekali org belanja kann