Tuesday, June 28, 2011

Wordless Wednesday ;)

5 bulan peknan Harraz ~ =P

18 comments:

nazirah said...

akak ngan suami ek ;) tomey !!

mamyharraz said...

cci : ni pic 5 bulan cer tgk pic 9 bulan 100kg okey! =P hihii

sha a.s said...

comel.










aishh, mmg comel la.

mamyharraz said...

sha : :))

Fieza79 said...

mengimbau kenangan...teringin lg nk peknen ke cpt2 lah...hehee

Riri Yoorin said...

windu2 time ni.. kita masing2 sibuk gebu gebas kan

mamyharraz said...

fieza: hehee tinginn bila tgk fieza peknan ;)

riri: mmg windu sgt2 kan.. tp hari ini lg indah dr semalam :) tak gitu cik riri :)

munna said...

MUDA BELIA LAGI MASA TU...5 BLN TAPI NAMPAK MANTAIN JE MASA TU....

cikmOt said...

mamy...rindu nak peknen lagi ek...hehehe...

ieda said...

kenangan nie .. :))

ps : dik akak dah balas ekkekeke :))

mamyharraz said...

munna: skrg tak 5 bulan pong dah mcm tgg due jer :( huhuuu

cikmOt : rinduuu hehee lg2 dpt tau awk pong peknan ;)

kakieda: ok kak sy dah baca :D

Mimy Hamid said...

lain muka mamy..tak caya pulak..tp mamy now lagi lawa..apa rahsia

Softtouch [Hanim] said...

comellah kak..kalu sy 5 bulan dah kembang dari ats smpai bawah.hehehehee

mamyharraz said...

mimy : dulu tak reti mekap2 skrg dah reti sikit :D

hanim: tu akk duduk..cer bangun uhh *ngeri* =P

syariza09 said...

still maintain cun...baba senyum2 tu mesti x saba nk tgg haraz

mamyharraz said...

sya: tu duduk cer sy bangun *pitam* =P hihi

CutieLiesa said...

cumil...second baby ker???? first??? nak jgk!!!

mamyharraz said...

cutieliesa: ni time mamy first baby =P nak? apalg cepat2 lah ;)