Wednesday, June 1, 2011

Outing berdua-duaan lg ;)

Isnin kelmarin mamy dating lagi ;)

Sorry mamy tersebarkan VIRUS ini dan sudah berjangkit kt org2 terdekatku ;)
..apasalahnya kannn lgpun virus tu tak berbahaya..cuma bahayanya bila beli beli dan beli sampai terover bajet itu memang mendatangkan bahaya =P

Balik dr keje terus continue jalan..
tak tukar baju keje..nasib tag haku tak lupa nak bukak..kalau tidak dgn tag tag selamber je redah =P
..dan mcm biasa anak mamy tak bwk =P hehe tengkiu makayah tolong tgk2kan anak org :D
 Tropicana Mall ;)
kali ni cikngah pulak terjebak.. mamy bukan terjebak lagi dah..haku kalau buleh nak keje terus kt situ =P habis hari2 dok terpacak dpn kedai apa kes? haha..
 beli beli sampai tak boleh blah~wellll org pompuanlah katakannnn
oh ya,mamy beli utk kirimkan kt anak buah yg dok kt Labuan sama :D
rezeki di kongsi bersama :) anak2 buah mamy pun suka mekap..sbb tu teruja sgt nak share citer pasal stage nih..sgt hepi bila dah bayar dpt pulak free makeover ;) 
nnt dah muka mamy makeover haku tayanglah kt sini ;) ngeh ngehhhh
 agak lama kami dua badik tak luang masa together2 .. maksudnya hanya kami berdua..
jadi masa yang ada tu sebolehnya kami manfaatkan sebaik mungkin..
ya lah..mamy faham..kami dah ada kehidupan masing2 jd batas masa tu yg buatkan kami jarang dpt outing sesama.. tp apapun kelmarin kami berdua sgt hepi :)

..mamy suka sgt cendol kt waroeng ayam penyet..sedappp sgt lemak berkrim.
..cikngah minum soda gembira..yg tu pun sedap ;)
Tq ngah ko luang masa utk aku :)
nnt ada masa terluang kita outing lagi ;)

11 comments:

sha a.s said...

meriah u olls~~~

mamyharraz said...

sha:meriahhh~

syariza09 said...

sib baik virus ni x bahaya, kalo bahaya pong masa kuar duit jer =)

ni angah yg kawen ritu ker

~izan~ said...

hamboi kak..akak,stage ni dok wat sale ke ape skrg ni? ke mmg murah brg dia? kalau ada lg sale,nak g tgk la esok2 hehe..

mamyharraz said...

syariza: ya ni angah yg kawin haritu :) mamy ada satu je adik pompuan.

izan: ya stage tgk ada sale. harga sgt2 tak munasabah tp itulah akk suka :D hehe

daddyzkool said...

org pompuan tu jer ler kejenya...hehe

mamyharraz said...

daddyzkool: gitu lah kann ;)..hehe

wahida said...

eh, semlm saya pun baru pas beli lipstik 2 batang...melayang rm 50...huhu...

mamyharraz said...

wahida: terapi kan soping2 ni..

Softtouch [Hanim] said...

sy je yg belum kene virus stage nie...hehehehe

waroeng penyet ada kat tropicana mall ke kak?ke akka pg yg kat the curve tu?

mamyharraz said...

opss lupa nak inform..ok camni,waroeng penyet tu akk p kt the curve..hari yg akk keluar dgn adik tu pegi dua tempat.