Sunday, June 12, 2011

Isnin..

Isnin kali ni berbeza...selalu mcm semangat je nak mulakan hari bekerja...tp hari ni semacam pulak...adakah sbb haku malas dgn persekitaran sini? hurmm entahlahhhh...

Sapa yg paham paham lahhh ...
yg tak paham buat2lah pahamm ;)
owhhh cepatlah suami balik...sy perlukan percutian utk kembalikan mood sy yg pudar ini =P
..stail mamy tak suka nak share citer tak best kt sini....kalau boleh kt sini citer yg best2 je..
bila citer tak best...kita taip ikut emosi...kang salah paham sikit...dah jd sebaliknya...tak best kan begitu?
jadi...bila situasi tak best tu haku kias2 sahaja disini ;)

..weekend kelmarin cam biasa je..sabtu bwk anak jln2 makan2..
ahad attend kenduri kawin ...bwk mak ke sana..
..mlm tadi konsert akedemi kan?...nasiblah..sbb siaran 611{ultraman}bertembung dgn 104.{AF}..
gaduh bagai nak rak pun tak gunak dgn budak tecit tuh...dia gak yg menang ;P
ok takpe...taklah kecewa gegiler...cuma awal konsert je terlepas..
dah last2 tu dpt gaklah tgk Hazama perfom tu dah buat puas hati sbb haku suka Hazama :D ngeh ngeh..
walaupun satu sen pun tak penah undi dia =P hehhh heh apapun memang Hazama layak utk dpt semua itu :)

Badak berendam home made by me!
percaya? silalah percaya jgn ingat org tak reti masak tak tau bikin ini semua ;)
mak pun suka mamy buat kuih nih :) 
oklah kan...setahun dok menumpang rmh mak..sekurangnya mamy reti gak masak walau satu menu! hehee

ok tataaaa nnt kita borak2 lagi ;) 
babbayy :D

11 comments:

-Sara- said...

rajinnya mamy ni wat badak berendam..hehe :)

Riri Yoorin said...

kuih ini sgt sedap hokeh!! momy nnt riri nk lagi buleh :)

Mimy Hamid said...

mami kalau mimy makan ras terendam sangat macam badak..sebab sedapp bebenor..hehe..ok bulan pose nak dekat sure berlambak beli sajo

sha a.s said...

comelnye badak berendam tu....konfem sedap ni.....hurmmm

~izan~ said...

kak,nak sekor badak tu hehe..comel2 putih melepak hehe..

ieda said...

sabar ya dikk .. give a time 4 ur self .. kalau perlukan cuti , cutilah dik akak sokong ! :)
ermmmm sedap badak berendam tuu kalau disini akak panggil puteri mandi @ berendam ekekek mcm2 nama kan .. janji benda yg sama dan sedap slurppppppp !!

~izan~ said...

kak nk email...

eLYies said...

kak..nak sikitttttttttttt..sedap tu!!

nazirah said...

waaahhh
badak berendam laaa
nyummyyyy ;)

mamyharraz said...

sara~ suka mkn tu yg rajin buat :)

cikriri~ sila dtg rmh ya ;)

mimy~ hehe awk tetap menten ayu okeh ;)

sha~ hasil sendiri mmg sedappp ;)

izan~badak ni liar susah nak jinakkan..maka kita kena telan cecepat hehehe ;)

kakieda~ owh baru sy tau..lain ya nama juih ni kt tempat lain..

yies~ sedappppp ;)

nazirah~ hehe ;)

Softtouch [Hanim] said...

wa...nmpak sedap badak brendam tu...

harrza tu xlama lg dia ok tu kak sbb dnaish dulu pun mcm tu..berebut2 tgk tv masa dia baya2 harraz tau, nak2 dia sorang kan, mmg mcm tu..sabar ye kak..nnti dia sekolah dia ok tu...