Sunday, June 5, 2011

Kwn terbaik ;)

Akhirnya ;)
/ada pun pic terbaru mamy&kwn baik/
time kenduri cikngah tak sempat nak bergambar..
Sabtu,luangkan masa p kenduri adik kwn kawin..jd mamy&has jumpa disana ;)

..sebelum ni dah janji2 nak attend kenduri ni..alhamdulillah sampai juga kesini :)

Syukur perkenalan kami dr tingkatan dua erat sampai ke hari ini :)
Has,antara kwn yg sgt sgt sgt close dgn mamy.
..kami pernah lalui susah senang sama2..sedih mamy sedih has..gembira sama2 sedih sama2..semua tulah yg merapatkan kami hubungan kami.. :)

...has kawin awal dr mamy..tp tak pernah mamy rasa has jauh ... sbb bila mamy perlukan dia..dia ada dekat dgn diri mamy..ingat lg...ada satu masa..kami spend masa 2 hari ke genting..masa tu has dah ada anak...terharu sgt dia tinggalkan anak&suami sbb nak spend masa dgn mamy :( "has...aku takkan lupakan semua tu"... begitu juga kalau has nak kan diri mamy...seboleh-bolehnya mamy akan bantu dan ada dekat dgn diri dia..moga Allah pelihara ikatan persahabatan kita :) ~HUG~







11 comments:

sha a.s said...

friendship last forever~~~~~

mamyharraz said...

Insyaallah dgn izinNYa :)

~izan~ said...

bagus kak ada kwn yg mcm ni.. mmg kwn mcm ni yg kita nak cari..susah senang bersama...semoga persahabatan akak kekal selamanya dan kita pun sahabat di alam maya nie pun moga kekal bersahabat =D

mamyharraz said...

izan: dpt kenal dgn izan juga buat akk gembira :)walau dlm alam maya..akk dpt rasa keserasian tu..harap ikatan ni berterusan :D

syariza09 said...

best sgt dpt kwn camni. kawan2 sya pas kawen smua da sibuk ngan famili masing2..

mamyharraz said...

sya:skrg pun kami jarang sgt dpt berjumpa..tp masih berhubung :)

wahida said...

susah nak carik kawan susah senang bersama...semoga ikatan murni ni terus berkekalan...amin...

mamyharraz said...

wahida:aminnnnn :)

Softtouch [Hanim] said...

baiknya kwn akak...sy mmg xde kwn baik kak...
semoga ikatan persahabatan akak n kwn tu berkekalan...

ieda said...

syukurrrrr , kawan yg baik payah nak jumpa dik .. insyaallah sampai bila2 hubungan itu kekal selama2nyaaa :))

mamyharraz said...

hanim: akk tak ramai kwn..tp has lah yg paling rapat dgn akk..walau kami jarang jumpa..

kakida:alhamdulillah.moga hubungan ni kekal :)