Thursday, June 9, 2011

menanti ~

Salam Jumaat :)

..ada stori nak citer tp pic dlm kamera..malas nak upload..
sebab sat lg nak kuar lunch ngan kengkawan sure2 ada pic kannn,jadi nnt upload sekali lah ptg kang ;)
..keje pun tak banyak..boring jugak..doklah kilk fesbuk..klik blog ulang2 sampai muak T__T
nak borak2 dgn org takde mood =P 

..ow ye..frust pagi tadik..sbb? hari tu beli shawl kt brand outlet...masa beli tak tgk pun shawl tu nampak lawa terus beli..sampai lah pagi tadik nak pakai baru mamy bukak...sekali nak pakai bukan shawl! tp jenis tudung 4 segi...haishh frust jerk.. kan dah lama tak pakai tudung pat segi..jd mengengaderrr lah lebih! =Pdah material lembut...sudahnya haku pakai ikut kretiviti sendirik =P nak tgk pic tunggu ai boh kt sini hehh heeh ;) < ni lah org takde keje jadi ada modal buleh boh entry bebanyak sikit :D

ok sementara tu tgk pic baba & the geng at Lebanon di bwh misi keamanan UN ;)
hehh cam biasa pic ni ai cilok dr fesbuk kwn baba =P
jgn saman akk yekk ;) *peace*
smart jer tgk abg & kakak askar pakai uniform ...ngeh ngehh ;)
kalau teror carilah pic baba ek ;)

tak sabar nak tgg bulan 7 :)

7 comments:

syariza09 said...

haaa kan dh terkena. lenkali tgk dulu tau, kalo susah nk pakai bg kt org jer lahh

gigih ai mencari pic baba tau & dh jumpa pong..sebelah kiri lam kotak kecik tu kann...nak hadiah

sha a.s said...

kak, kena check betul2 b4 beli.....ehehe

~izan~ said...

izan tak cam sgt la kak,maybe yg belah bwh gmbr askar dgn bdk kecik tu hehe..hentam sj,kalau salah maaf ye kak..hehe..kalau betul,nak hadiah hehehe...

akak,tudung petak pun bley pakai mcm shawl tp jgn lipat..pakai hujung bertemu hujung kat bawah dagu..then lilit..err paham ke hehe..

mamyharraz said...

syariza & izan ~ awk berdua sgt smart tauuuu betul tekaan tu ;) ok buat masa ni amik **flying kiss** dulu nnt kita jumpa baru kasik hadiah ngeh ngehh

sha : beli gopoh mcmnilah jadi..hehe

Softtouch [Hanim] said...

pompuan pun ada yer ..sy ogt lelaki je yg pg kak...kagumnya sy....

mamyharraz said...

hanim: pompuan pun ada ;)

kuat semangat depa kann :)

siti nurkhijah said...

as salam... kunjungan dari blog cikmot(entry FM) bila tgok FM dari lebanon laju jer terjah sini sbb ct skrg dok cari info psal ATM di lebanon...hubby ct akan ke sana hujung bulan 7 ni.

pling suka kat sini entry pasai barang kiriman dari lebanon la...buat rujukan nak oder dari hubby nanti..hehehe

nnt ct follow mamy, pc kat opis ni tak leh nak follow...