Thursday, June 30, 2011

Shawl..

Skrg ni jarang beli tudung awning.
.
Sebab dah suka pakai shawl..senang! tak payah gosok..tak payah nak mentenkan muncung depan..well..mamy memang pemalas...jadi apa yg mudah tu nak lagiii mudah hehee.. tp cara pemakaian shawl taklah sehebat mana =P haku lilit je sekali dua sudahhh... asal ada rupa sudahhhh :D

Kalau dpt turun ke jln tar mmg hevenlah sbb situ shawl mcm2...yg penting murah..tp bila nak kesana?..ptg bekejar nak balik..bila weken sibok nak urus itu ini. bila sesekali dpt turun jln tar mmg beli bebanyak lah =P sekarang suka kumpul shawl...berkenan dgn design2 kt somerset bay tsskk mmg english habis tp harga cam tak logik je..selai rm50 ke atas! kt vinci pun lawa2..mahal nak mamp! gak =P butik zara jgn ckp lah lglah mahal *telan air lio* hehehh

Ok,tak yah pening2 dok berangan nak beli kt zara ke apa ke..sbb skrg dah jumpa shawl yg lawa2 dan up to date kt Brand Outlet {the curve skrg ipc} dannnn yg paling penting murahhhhh :D sesuailah org yg bajet2 cam gua nih heheee
Yang best hanger bulat tu dpt sekali :D jadi boleh simpan buat koleksi ;)

Hari ni bengang jer...entry ni ekceli mamy dah taip punyalah panjang..sekali tetiba nak publish kuar bad rekues! huihhhh bengang bengang :'( sib baik dpt gak auto save ayat first kt atas tu.. dr pagi mmg tak boleh login blog...mlm ni baru taip laju2 n nak publish cecepat ;)

banyak nak boh kt entry..sbb 2 hari lepas mamy jumpa izan :) nnt citer esok2..atau sat lg ke... tgk camner :)

8 comments:

sha a.s said...

Nnt tnjukla cmne nk pakai shawl tu..

munna said...

muka munna tak sesuai pakai shawl...boolat sgt

mamyharraz said...

sha: paling mudah sya..sekali lilit ja ;)

munna: muka sy lg bulatt tp belasah lahh hehe

cikmOt said...

cantik shawl2 tu...dah lama tak beli shawl baru...keadaan tak mengizinkan lagi...hehhe

ieda said...

ye lahhh dikk blog kebanyakan nya prob semalam kan .. akak pun baru leh online mlm tadi :))

waaaaaaaa cantik2 shawl tuu leh dpt ngan hangger ! aduhhh siap2 buat koleksi mummy :)dah jumpe izan ya .. cepat2 upload pic tau :)

mamyharraz said...

cikmot : ini pun beli sebulan sekali je hehe

kakieda : sat nnt sy updated.

Mimy Hamid said...

ni brand out let yang jual baju tu ke..ikano kan

mamyharraz said...

mimy: aa situlah kt ikano.