Wednesday, April 25, 2012

Ambil ole-ole

 Petang semalam cikngah call suruh datang rmh dia - tujuan collect ole-ole dari Bangkok :D
Baba pun balik lambat dari kem..kita pun apalagi langkah kakilah cari aktiviti ;)

Kami bertiga ke rumah cikngah - nenek,harraz & mamy ;)
TQ cikngah belanja chicken wing dan roti john.sedap.
 Sampai je tgk-tgk dia dah ready lambakkan ole-ole atas katil suruh kami pilih ;)
 dapatlah ai kumpul koleksi
gajah kecik
abu rokok
FM
beg koin
t-shirt

Thailand aku dah pernah pegi..jadi taklah jeles sgt..sikit jelah jeles bila tgk pic cikngah naik gajah tu =P

 Harraz kalau dah jumpa cikngah mamy dilupakan begitu je T___T
siap nak selubung satu selimut dgn cikngah...
kena cubit ,lepuk dgn cikngah pun tetappppppp nak kan org tu =P

happy read ;)

13 comments:

-Sara- said...

mcm syaqir gaklah..rapat sgt ngn makcik die..sampai nanges2 time org tu nak balik..haha

mummY daniSha said...

samela mcm cha cha..rapat sgt ngan mama long die...masa umur setaun lebey dah ikut mama long die balik kg seminggu hehe..sy yg nanges rindu..die relax je hehe

kakchik@ella said...

KC suka kumpul FM dan keychain

Fieza79 said...

byk nya ole2 siap suh pilih lg mana nak...best sgt...

inazamri said...

penah la sekali gi thailand tp dah 10 thn yg lalu.Dpt ole2 camni mmg best kan.

ieda said...

bestnyaa fm thailand ..
ekekke habislahh mama .. cik ngah ada , selamat tinggal .. ekek kalau dah rapat tuu x leh nak buat ape dah dik .. ;)

ps : dikk TQ soo much .. FM dah sampai , x sangka lak akk nie , pelik sbb pada nama alamat tuu akk x kenal kan .. duk tertanya sape bagi , bila buka ada nama yat .. barulah lega .. suke .. senyum kambing sorang2 .. TQ so much dear ! ... suke sgt2 ! tau !!! ;))

atty's said...

bagusnya cikngah..taklupa beli ole-ole utk org tersyg..

miloais milo said...

ingat nak bagi ole2...
rupanya uols gi collect ole2...
hehehehe

syariza09 said...

ank sy pula ngan ashu(maksu) dia gitu2 jer. kalo jumpa ashu mmg dia suka, tp bila ashu nk bw jalan2,x nk ngikut pula, asyik kepit ngan mama dia jer. x der can sy nk dating ngan asben :(

sronok mammy dpt kumpul mcm2 brg, bekas abu rokok tu mmg peberet kan kan kan

ct rahani said...

salam kenal jugak.. semoga ukhwah kiter terus berpanjangan.. amin..

wah syoknya dpt byk souvinir.. kiter pun x penah smpai thailand lg kak.. huhu..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt ole ole.....suka fm tu

manjanya kakal ngan cik ngah nya....jeles mamy dia..heee

wahida said...

bestnya nok...aku tak pernah sampai Thailand lagi...so, aku jeles tahap gaban...dpt lak souvenir yg best2 ni, bergaban2 aku jeles...

mamaNoriz said...

sya dah ke thai gak tpi lum rasa naik gajah tu... huhu